Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
38585
Players nickname
Richard_Bentley
Suspect ID
67211
Date of violation
Mar 31, 2026
Time of violation
00:33
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ZAPoGkaUTDM

Nikos Konkretic

Player
Player
Poštovani,

Pošto je u toj situaciji već odbrojano izmedju nas i policije je unakrsna paljba ne broji se novim licima koja uđu u tu istu situaciju ili su deo situacije.

Već su ti jednom pre par dana kod neke kuće objasnili to da je na tom mestu već brojano i opet nisi naučio :)

Ima žalba iz drugog ugla i pregledana je juče i svi su kažnjeni za tu situaciju a vi kačite opet!

UPAO SI U UNAKRSNU PALJBU IZMEĐU FIB
VAŠIH ČLANOVA PORODICE VIDI SE NA BLIPOVIMA I NAS!
NE BROJI SE SVAKOM POSEBNO!

Last edited:

Nikos Konkretic

Player
Player
DOSTAVI POV CELE SITUACIJE!
NIŠTA OVDE NIJE POČELO!

Kad je FIB pao, vide se i blipovi sa leve strane odakle dolazi pucanje a to su tačke vaših ljudi na klipu koji nas pucaju!

5-6 vaših tački prisutno!!!

ID:85042
ID:85641

Oni su sa leve strane i pucaju sve vreme zajedno sa FIB, a vas dvojica stojite u fazonu ne sme nas niko a vaši nas pucaju i već je brojano u toj situaciji sa FIB, smešni ste!

Last edited:

Richard_Bentley

Player
Player
Druže, uz dužno poštovanje, napisao si previše neistina, da ne kažem gluposti. Ne znam ko je tebe pucao, o kakvim ti tačkama pričaš, kakve unakrsne paljbe i ostalo, mi stojimo ispred kuće i gledamo šta radite i kako gazite ljude tamo i pucate.

Ja ni u kakvu situaciju nisam ulazio, ni verbalno a ni fizički, reč nisam progovorio, puške nemam, tako da ti to otpada. Naravno, ako imaš dokaz, slobodno dostavi.
Onda, meni niko ništa nije objašnjavao pre par dana, ne znam o čemu pričaš, ako imaš dokaz, dostavi.
Dalje, ako je tebe neko pucao ili nešto dostavi dokaz i to je to, ovde se jasno vidi da si došao do kuće naše i ispucao nas bez bilo kakvog razloga.

Napisao si eto i sam izračunaj koliko stvari bez bilo kakvog dokaza a ja sam stavio dokaz za to za šta si prijavljen.

I prestani da mi spamuješ ovde žalbu, kriv si i prihvati to i odradi tu kaznu ako već znaš da glumiš mafiju u igrici (verujem da te to radi), šta je problem :D

A za vređanje dečka sa govornom manom to tebi na dušu, nekad se dobijao ban za to.

Nikos Konkretic

Player
Player
Brate levo dole se vide tvoji ljudi na BLIPOVOMA i vide se metkovi odakle idu, ima i ceo klip koji si sakrio i skratio, ti stojiš tu čekaš ko zna šta komentarišeš kako nas fib puca onda tvoji u četu gore pišu pobićemo ih i zoveš one i ove i na kraju kad svi padnete onda plačeš.

Da nisi deo situacije ti bi se sklonio.

Nema o čemu da pričamo postoje 15min klip-a na osnovu koga je presuđeno i odbijaju vam žalbu 2x i ti opet kačiš, smešan si.
Čak je i bolje što si okačio vide se BLIPOVI tvojih ljudi sa leve strane koji pucaju!

Samo ću ovo da ostavim ovde, sve je već presuđeno:

SVE JE PRESUĐENO I SVE JE ONAKO KAKO SAM NAPISAO U 2 KOMENTARA IZNAD!

A vi kačite jos malo i lažite administraciju sram vas bilo!
Hoćeš da kažeš da tu nisu tvoji ljudi sa leve strane lepo se vide blipovi na mapi i da tvoji i fib takođe pucaju.

Šou ste, dobijete batine pa plačete..

Previše ste se uzdali u FIB i svoja 2 lika sa leve strane vaš FAM chat sve govori, a da nešto nije kako treba prvi bi FIB kačio da nije brojano.

I shvati tu je već brojano a ti si deo situacije amebo!
Plus je već presuđeno za tu situaciju a ti kačiš opet!

P.S

Tokom cele situacije ja tom liku ništa nisam rekao, kakve govorne mane spominješ????
I za laganje treba da te kazne!

SrdjanMilke

Player
Player
NIŠTA OVDE NIJE POČELO!

Kad je FIB pao, vide se i blipovi sa leve strane odakle dolazi pucanje a to su tačke vaših ljudi na klipu koji nas pucaju!

Oni su sa leve strane i pucaju sve vreme zajedno sa FIB, a vas dvojica stojite u fazonu ne sme nas niko a vaši nas pucaju i već je brojano u toj situaciji sa FIB, smešni ste!
Prvo na ulici je nije privatan posed.
Da je privatan posed ili da ste pobili nase u fam dvoristu/necijme privatnom posedu pa na je on dosao do tebe racunalo bi se da si brojao drugima iz fama ali ovako se jasno vidi da lice stoji samo i dolazis do njega i ubijas ga... cist 6.15
Drugo evo ga snimak gde 2 nasa coveka sto si rekao

ID:85641 da vas pucaju nije istina!

evo ga snimak gde se vidi da neko lice dolazi ubija a nasa dva clana sede u vozilima (porshe, veliki dzip) U toj sekundi ste ubili coveka naseg i ti pucnjevi sa njegovog pova je od lica desno koji je pucao oni sede u kolima jasno se vidi da pucate sa desne strane dok su oni dole u autima! i idu u nazad polako

Pov

Prijatan dan

Nikos Konkretic

Player
Player
Samo dostavite ceo POV na osnovu kog vam je već presuđeno.

Plus 2x vam je odbijena zalba na tu presudu i vi opet kačite za istu situaciju klipove od 8 sekunde! (a ti klipovi nisu validni).

(Posle 36h od situacije i ne znam šta pokušavate)

Administracijo rešite ovo što montiraju!

VEĆ PRESUĐENO!

SrdjanMilke

Player
Player
Brate levo dole se vide tvoji ljudi na BLIPOVOMA i vide se metkovi odakle idu, ima i ceo klip koji si sakrio i skratio, ti stojiš tu čekaš ko zna šta komentarišeš kako nas fib puca onda tvoji u četu gore pišu pobićemo ih i zoveš one i ove i na kraju kad svi padnete onda plačeš.

Da nisi deo situacije ti bi se sklonio.

Nema o čemu da pričamo postoje 15min klip-a na osnovu koga je presuđeno i odbijaju vam žalbu 2x i ti opet kačiš, smešan si.
Čak je i bolje što si okačio vide se BLIPOVI tvojih ljudi sa leve strane koji pucaju!

Samo ću ovo da ostavim ovde, sve je već presuđeno:

SVE JE PRESUĐENO I SVE JE ONAKO KAKO SAM NAPISAO U 2 KOMENTARA IZNAD!

A vi kačite jos malo i lažite administraciju sram vas bilo!
Hoćeš da kažeš da tu nisu tvoji ljudi sa leve strane lepo se vide blipovi na mapi i da tvoji i fib takođe pucaju.

Šou ste, dobijete batine pa plačete..

Previše ste se uzdali u FIB i svoja 2 lika sa leve strane vaš FAM chat sve govori, a da nešto nije kako treba prvi bi FIB kačio da nije brojano.

I shvati tu je već brojano a ti si deo situacije amebo!
Plus je već presuđeno za tu situaciju a ti kačiš opet!

P.S

Tokom cele situacije ja tom liku ništa nisam rekao, kakve govorne mane spominješ????
I za laganje treba da te kazne!
Ja sam osoba koja je kacila za govorne mane sto nije u redu prvo ne daju da se udaljimo, drugo vredjaju provociraju za govorne mane sto nije lepo dirati tako osobu da ne kazem za ban za siljenje ljudi zbog govornih mana.

Ne pricas o istom coveku, kako ispred pda u sred grada da sa 3 auta zatvorite coveka i ne date da prodje mora postojati jedno mesto za slobodan prolaz sto nije... Ne vidi se na snimku gde ima validan razlog zasto ste zaustavili kao sto je pljacka(ispred pd), kradja auta il nesto.
Ali ne samo opkolili i krenuli eto tako dosadno im je..

Takodje i vidi da si samo dosao do fiba i ubio tako da molim te....

SrdjanMilke

Player
Player

Plus 2x vam je odbijena zalba na tu presudu i vi opet kačite za istu situaciju klipove od 8 sekunde! (a ti klipovi nisu validni).

VEĆ PRESUĐENO!
Nene imaju ceo pov tu, koji kako kazes presudjeno ali verovatno ne pogledan ceo pov. Ima na snimku kako si ubio ljude ja sam isekao samo kao dokaz da 2nasa coveka sede u autu ne pucaju, ja sam druga osoba od te koja te sad kaci ovo je dodatak da se po blipovima vidi da nasi ljudi sede u kolima

Aleksandar00

Player
Player
NIŠTA OVDE NIJE POČELO!

Sta pričaš ti?...Ako imaš oči onda jasno vidiš da ne pucamo mi...prvo lepo pogledaj pa onda pričaj šta i kako.

Nikos Konkretic

Player
Player

VEĆ PRESUĐENO ZA TU SITUACIJU!

Esko Bar

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu

ID:67211 ce biti kaznjen za Generalno Pravilo 6.15

(Morate izdati validan zahtev sa IC razlogom i brojati 5 sekundi pre nego sto nekog ubijete)

Razlog: Ubio si igraca koji nije deo Rp situacije te !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom