Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27797
Players nickname
Pinki Grimnir
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Apr 2, 2026
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/126/

Hugo Zkittlez

From Špičkovina
Player
Prvobitno nisam znao kako da pocnem da pisem ovaj appeal jer sam sve sto sam imao na umu rekao,sve oko toga da mi je previse zao za situaciju koja se desila,to da sam bio ne zreli klinac koji je izmanipulisan od ljudi koji su na umu imali da me samo iskoriste i koje nije bilo briga za to da li cu biti ja kaznjen ili ne.To da nisam imao pojma o tome
koliko ce mi se u zivotu vratiti sva secanja sa ovog projekta i da cu hteti da se vratim i da na njemu provedem opet celo leto kao ranije.Ili pak to da mi od svega toga fale ljudi sa kojima sam provodio to dragoceno vreme i sa kojima sam proziveo najveci nivo Roleplay-a.Cenim sva ta secanja i znam da ih nikada necu zaboraviti jer su ona ono sto me je drzalo srecnim
u tom periodu.Zahvalan sam projektu na tome sto mi je sve to pruzio,iako ono sto sam uradio apsolutno pravi drugaciju sliku o meni kao osobi.Nakon oko dosta odbijenih zahteva za unban ( od prilike 6 ) i toliko pokusaja da mi se vrati forum da vise i sam ne znam koliko sam to puta trazio.Zelim da opet prozivim to,da opet igram najkvalitetniji nivo roleplay-a koji sam ikada imao.Naime imam rak jetre A nivoa ( koji je odredjen po BCLC skali ) i u poslednje vreme mogu reci da se neosecam bas najbolje.Sa obzirom da je primeceno u ranom periodu razvoja sanse za prolazak su 70%Jedina stvar u ovom trenutku koja me vraca u zivot su upravo ta secanja sa ovog projekta i zato mi je on najdrazi.Znam da su mi sanse za oporavak velike u odnosu na druge u istoj situaciji,ali mi nimalo nije trenutno lako_Ovom zalbom vas molim da dobijem zadnju sansu na projektu,sta god da je potrebno ispunicu samo da opet igram na svom nalogu na kom sam igrao pre 2 godine.Smatram da sam se promenio i da sam zasluzio da opet igram na projektu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom