Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Lider za LifeInvader | Bolee Top

Bolee Top

EX 4 Crime org Leader, EX 1 State org Leader
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Marin
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosječna aktivnost na dan: Tjednom 2-4 sata, Vikendom 3 do 6 sati.
5. Vaš Diskord: bolelebo2569
6. Vaše Ingame ime: Bolee Top
7. Vaš ID: 36693

Dodatne Informacije
1. Lider za LifeInvader

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

2.1 Zato što: LifeInvader je organizacija koja svoje rijeci moze pretvoriti u dijela. Tu mogucnost nema puno organizacija i zato je LifeInvader jedna od jacih sa svojim utjecajem u politiku i grad općenito.

2.2 Mnogi ljudi uzimaju LI kao organizaciju samo zbog novaca ali meni to nije cilj. Pokušao bih napraviti besprijekoran tim novinara gdje bi u svakoj situaciji netko bio prisutan i obavjestavao građane o događanjima unutar same zajednice.

2.3 Svoje iskustvo iz raznih organizacija od prije pa i samog LifeInvadera gdje nakon dosta kompleksne obuke sam svladao LI politiku i uspješno sam pisao oglase pa i članke. Tokom tih dana mi nikad nije bilo dosadno i tu pozitivnu stranu bi htio pokazati svima.

3. Moj savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

3.1
Vecina Direktora "zaključa" svoj LI sa već uigranim novinarima i praktički nikad ne otvara aplikacije. Ja bih uveo tjednu razinu novih pojedinaca barem 1 ili 2 da vidim kako bi se pokazali i između ostalog predstavili iskusnim kolegama.

3.2 Opet bih uveo događaj Happy Hour-a gdje bi ljudima bilo omogućio pisanje oglasa sa manjom cifrom.

3.3 Sa vladom bih pokušao omogućiti zakon o privatnom osiguranju, gdje bi moj Securitiy team tijekom nekih društvenih događaja odrzavao red umjesto lokalne policije ili viših zakonskih sila kako bi rasteretili državni vrh.

Dule Lipov

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju Lifeivader koji će se održati u Sredu 15.04.2026 sa početkom u 19h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.​

Top Bottom