Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
69458
Players nickname
Yuki Sura
Suspect ID
89129
Date of violation
Apr 6, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/fCbx5lH3hxI?si=Rhi2ujnNATdF5stM

todoro lazar

Player
Player
Igrac Stevica Overty 82605 pao je pc check i dobijo ban,trenutno ban evade na 89129 yuki sura,slao mi je njegov tuff edite gdje je govorio gle sta sam im napravil Microsoft OneDrive i evo montaze koju je prije nekoliko objavio

todoro lazar

Player
Player
Igrac Stevica Overty 82605 pao je pc check i dobijo ban,trenutno ban evade na 89129 yuki sura,slao mi je njegov tuff edite gdje je govorio gle sta sam im napravil Microsoft OneDrive i evo montaze koju je prije nekoliko objavio
I nemam informaciju da li se spoofo al cu poslati jos neke njegove banane accounte na kojima je takodje ban evado

itsuki

Player
Player
I nemam informaciju da li se spoofo al cu poslati jos neke njegove banane accounte na kojima je takodje ban evado
sta kenjas ti druze to sto je tvoja montaza ocajna ne moras tudje PRVE montaze na rs vidis da je lik na en3 igrao vidis na yt montaze i zasto uploadas na one drive

todoro lazar

Player
Player
sta kenjas ti druze to sto je tvoja montaza ocajna ne moras tudje PRVE montaze na rs vidis da je lik na en3 igrao vidis na yt montaze i zasto uploadas na one drive
zato sto mi je on slao na discrod pogledaj sta sam im napravio ubio na 1inf 1kill na 2inf jos jedan kill i reko vidi sta sam im napravio i on je uploado to preko one drive

itsuki

Player
Player
zato sto mi je on slao na discrod pogledaj sta sam im napravio ubio na 1inf 1kill na 2inf jos jedan kill i reko vidi sta sam im napravio i on je uploado to preko one drive
niko ne uploada na one drive nez sta radis ti na onedrive uploadas

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Nedovoljno dokaza
Niti jedan validan dokaz nije dostavljen za tvrdnju

Status
Not open for further replies.
Top Bottom