Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
180421
Players nickname
Vicy_Lantee
Suspect ID
124297
Date of violation
Apr 8, 2026
Time of violation
20:03
Proofs
https://youtu.be/YysYs22Tb98

alii7

Player
Player
LAN KONUŞMA SENİ O ÇIKTIĞIN DELİĞE GERİ SOKARIM AMINA KODUMUN COCUGU SENİ BEN SANA KONUSMA HAKKI VERMEDİĞİM SÜRCE KONUSMAYACAKSIN EBENİ SİKERİM EBENİN ELİNİ SİKEYİM SENİ ÇIKARTMIŞ OROSPU EVLADI
ABİNİN DE SENİNDE ANANIZI YURDUNUZU YERLE BİR EDEYİM OROSPUNUN DOĞURDUKLARI PARTŞZAN BÖLÜCÜ TERÖRİST PİÇ KURULARI DAĞINIXA TEK KİŞİ ÇIKAR TOKATLARIM HEPİNİZİ KORKUDAN REPLY ATAMAMIŞSIN YARRAMIN KAFASI 1 GRAMCIK GÖT OLSA SİZDE YÜZLEŞİRDİK ZATEN OROSPUNUN ENİKLERİ

Aᴛᴇꜱ Lᴀɴᴛᴇᴇ

~ Spartacus ~
Player
LAN KONUŞMA SENİ O ÇIKTIĞIN DELİĞE GERİ SOKARIM AMINA KODUMUN COCUGU SENİ BEN SANA KONUSMA HAKKI VERMEDİĞİM SÜRCE KONUSMAYACAKSIN EBENİ SİKERİM EBENİN ELİNİ SİKEYİM SENİ ÇIKARTMIŞ OROSPU EVLADI
Sen kimsin lan top belirsiz kimsesisinin şimdi sg geç ana hesabına kim deliğe giriyo öyle gorek büzüğün yemiyo lan 4 delikli pic

mad024max

Player
Player
Sen kimsin lan top belirsiz kimsesisinin şimdi sg geç ana hesabına kim deliğe giriyo öyle gorek büzüğün yemiyo lan 4 delikli pic
Konuştu panelci velet götverenler ANNENİZİ YATIRDIM OLUM ANNENİZİ FORUMDA RAHAT YOK SİZE OROSPUNUN OĞULLARI SİZİ
Senin o ananın amindaki kılları babanın kel kafasıyla birleştirip virüs olusturum kimden çıktığın belli değil godumun dalaveresi
SENİN ANNEN BELLİDE BABAN BELLİ DEĞİL OROSPUNUN OĞLU GRUP GİRDİK

Status
Not open for further replies.
Top Bottom