Koliko sam ja upucen ne bi smelo da se opere vozilo orga tokom talacke gun store plajcke itd.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ako nemas nista pametno reci bolje da nista ni ne pricas....a zasto ti govoris to je disband ako jos uvjek traje rp i tvoj govori to je PG i kako to moze bit disband org jesi ti glup ili da ?
kako se ti ponasas tako ko policajac od kad je doso novi sahp svi su neki debili, pitam ja da idem do teretane lik mi kaze cuti majmune ja mu kazem ti si majmun on mene odvede u samnicu i jos zgolemi mi kaznu... debilcine na nivou su novi sahpovci, nekulturnostKoliko sam ja upucen ne bi smelo da se opere vozilo orga tokom talacke gun store plajcke itd.
Zao ti fiba,pa hajde disband ja koliko znam za pranje vozila nema nekog odredjenog pravila .Disbandaj ove mass rule brujkere
Decko kad ces vise da odrastes? Dokle vise taj toksicizam? Zasto ne uzmes i da gledas sebe. Klasican Balkanac. Bolje komsiji da umre krava, ti nece imas korist ali on ima stetu.Disbandaj ove mass rule brujkere
Ako komsiji umre krava, on ce svoje dvije da ubije...da bude bolji od njega.Decko kad ces vise da odrastes? Dokle vise taj toksicizam? Zasto ne uzmes i da gledas sebe. Klasican Balkanac. Bolje komsiji da umre krava, ti nece imas korist ali on ima stetu.
Ako ti neko od državnih službenika kaže tako snimiš ga i postaviš. I to je to.kako se ti ponasas tako ko policajac od kad je doso novi sahp svi su neki debili, pitam ja da idem do teretane lik mi kaze cuti majmune ja mu kazem ti si majmun on mene odvede u samnicu i jos zgolemi mi kaznu... debilcine na nivou su novi sahpovci, nekulturnost