Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
18444
Players nickname
Kevin Zampaa
Suspect ID
0000
Date of violation
Jun 23, 2022
Time of violation
15:30
Proofs
https://youtu.be/LKJMyw7ytpc

zunic

Player
Player
a zasto ti govoris to je disband ako jos uvjek traje rp i tvoj govori to je PG i kako to moze bit disband org jesi ti glup ili da ?

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
Koliko sam ja upucen ne bi smelo da se opere vozilo orga tokom talacke gun store plajcke itd.
kako se ti ponasas tako ko policajac od kad je doso novi sahp svi su neki debili, pitam ja da idem do teretane lik mi kaze cuti majmune ja mu kazem ti si majmun on mene odvede u samnicu i jos zgolemi mi kaznu... debilcine na nivou su novi sahpovci, nekulturnost

Kevin Hanolt

Player
Player
Taj tu sto je puko 25411 sto se vidi upitnik ko dzamija to je meni crashalo po obicaju kad trebam pocet hapsit nekog :LOL:

MaTaras

Participant
Leader of unofficial org
Decko kad ces vise da odrastes? Dokle vise taj toksicizam? Zasto ne uzmes i da gledas sebe. Klasican Balkanac. Bolje komsiji da umre krava, ti nece imas korist ali on ima stetu.
Ako komsiji umre krava, on ce svoje dvije da ubije...da bude bolji od njega.

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
kako se ti ponasas tako ko policajac od kad je doso novi sahp svi su neki debili, pitam ja da idem do teretane lik mi kaze cuti majmune ja mu kazem ti si majmun on mene odvede u samnicu i jos zgolemi mi kaznu... debilcine na nivou su novi sahpovci, nekulturnost
Ako ti neko od državnih službenika kaže tako snimiš ga i postaviš. I to je to.

Marin Solo

My silence is just another word for my pain.
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • Organizacija The Ballas Gang će biti upozorena
  • ID 18444 će dobiti kaznu za MG

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom