Odaklem da počnem obzirom da sam ja "umešan" u ovo iako je ovo čisto baitanje sa tvoje strane obzirom da je od Travka inače izjavljeno "šta će meni tablice ovo je golf".
1. Na žalbi se vidi u momentu dsync samog vozila koje se udara u pumpu potom ista eksplodira
2. Miranda prava čita svako kako želi ali 1966te je napisano "Imate pravo na ćutnju. Sve što kažete može se upotrebiti protiv vas na sudu. Imate pravo na advokata. Ako ne možete priuštiti advokata, on će vam biti dodeljen pre bilo kakvoga ispitivanja" gde se nigde nije napomenuo telefonski poziv jelte. Međutim i kada se taj telefonski poziv spomene svi ga mešaju sa time da može biti upućen bilo kome, ali ako bi ušli detaljno u RP onda bi se govorilo "Imate pravo na ćutnju, sve što kažete može se upotrebiti protiv vas na sudu. Imate pravo na jedan telefonski poziv i taj poziv može biti upućen vašem advokatu, ukoliko nemate asvokata isti će vam biti dodeljen od strane države"
3. U zakoniku ne postoji stavka privatnog advokata, te mogu te zastupati isključivo državni advokati
4. 85790 koliko vidim ti je izvadio pasoš, a ako se lepo pogleda ti u tom momemtu kada si podignut sa poda ne poseduješ masku na sebi
5. 88048 te je odveo u kaznenu ćeliju obzirom da si upotrebljavao telefon u zatvorskoj ćeliji, a ako bi pogledao bilo koju Američku seriju vezanu oko kriminalistike video bi da se za to stavlja uvek u kako se kaže prdaru.
6. Takođe bi zamolio ukoliko dođe do pregleda svega, obratite pažnju na upotrebu radia i telefona dok je isti vezan pošto time dolazi do kršenja PGa, loši ste vi RP Igrači samo da znate i ti i Travolta pošto ne znate ni da RPate kako treba već samo sa baitate.
Iiiii za kraj, ljubi tebe Deda Nikola