sta radi brat jel tolko ljut
SVAKI OFFTOPIC DA SE KAZI
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Saljem pov pucali smo te i pobjegao si u hq lagano + ti pov nije dostupan sad saljem da smo te pucali i da si pobegao u hq i malo pre za fear lagan sista radi brat jel tolko ljut
sta radi brat jel tolko ljut
Molim da se igrac kazni za namjestanje warna jer je isekao pov da se ne vidi da smo ga pucali tu je dokaz eto
I igrac nije u balasima samim tim pravilo nije prekrseno pitali smo jednog iz balasa kaze da nije njihovsta radi brat jel tolko ljut
Placi I sam znas da je pravilo prekrsenoI igrac nije u balasima samim tim pravilo nije prekrseno pitali smo jednog iz balasa kaze da nije njihov
pa mislim da si ti prekrsio jer ako si u bandi ne smes da bezis u sjediste bande drugo lazes administraciju isekao si pov sto je namjestanej warna baci pogled za 2 min poslao celi pov uzivaj aePlaci I sam znas da je pravilo prekrseno
odbij zalbu stavljam kasnije novuNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu
Molim vas da dostavite POV ma kojem se zvuk
Imate rok 12 sati