Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Marko Travica

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Marko Travica
2. Vaše godine: 16 (jako zreo)
3. Vremenska zona: srednjeevropsko letnje vreme
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 9:00 16:00 (pauza) 17:30 do 20:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 8-9 sati
6. Vaš Discord: bmw_m3comp123
7. Vaše ingame ime: Marko Travica
8. Vaš ID: 88975
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Bio sam na dosta servera prihvacen kao admin/bio administrator na samoj Rage MP platformi a i Five-M takodje i svidja mi se server a i rano u jutro nema bas puno aktivnih administratora, ja bi mogao biti u to jutro da pomazem igracima u potrebi.
2. Koje su vaše prednosti? Brzo reaguje u stresnim situacijama, Mogu da smirim situaciju brzo, Iskren, Iskustvo kao Administrator
3. Koje su vaše najveće slabosti? Nemam slabosti koje uticu na rad u administraciji.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Spreman sam na sve.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Spreman sam.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Nema nikakvih problema sto utice na rad kao Admin ili koji me sprecavaju da budem administrator.

Select for moderation

Micka_Mic

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Razlog IG Kazne, novu prijavu za administratora mozete poslati za 14 dana​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom