sve u pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ovde se ne vidi cela situacija, pucano je na mene prvo, neka igraci koji su ubiveni okace ceo pov. Ovog niko pipnuo nijesve u pov
Kao prvo Udario si me automOvde se ne vidi cela situacija, pucano je na mene prvo, neka igraci koji su ubiveni okace ceo pov. Ovog niko pipnuo nije
Okrenuo sam kameru da vidim dje mi je motor otisao za njega i okrenuo kameru iza mene kao sto se sve vidi u povu uzivaj brackiCuje se u povu kako pucaju na mene, samo u tom trenutku igrac okrece kameru ka desno![]()
Ne vidi se cela situacija, udario te jednom jesam sa autom jer stojis na sred puta parkiran. A za ovo 6.15 sta ti imas da kacis kad nisi umesan u to? Nek uzmu oni celu situaciju da stave pa da vidimoOkrenuo sam kameru da vidim dje mi je motor otisao za njega i okrenuo kameru iza mene kao sto se sve vidi u povu uzivaj bracki
A i vidio sam da si otisao za baitCuje se u povu kako pucaju na mene, samo u tom trenutku igrac okrece kameru ka desno![]()
Ja stojim na svoju traku a ti koji vozis poresnom stranom nije moj problem pazi kako vozisNe vidi se cela situacija, udario te jednom jesam sa autom jer stojis na sred puta parkiran. A za ovo 6.15 sta ti imas da kacis kad nisi umesan u to? Nek uzmu oni celu situaciju da stave pa da vidimo![]()
Ne vidi se cela situacija, udario te jednom jesam sa autom jer stojis na sred puta parkiran. A za ovo 6.15 sta ti imas da kacis kad nisi umesan u to? Nek uzmu oni celu situaciju da stave pa da vidimo![]()
Tebi je bog kaznio sto su tvoje roditelje napravili bolje da nisu stvorili tebe ti si kidara grdaa mene si ovde okacio jer sam ga dovrsio ne razumem wtf sta sam trebao da uradim da potrosim medkit na njega jos sam ti iso do pumpe za gorivo pomogo sam ti al aj svakako ovo nije kaznjivo
Al zato si povuko pov req da ne vide ljudi kolko sam te usroTebi je bog kaznio sto su tvoje roditelje napravili bolje da nisu stvorili tebe ti si kidara grda
Sta si ti usro mali nemas ruke jucer u getu bjezis u gz pa mi placesAl zato si povuko pov req da ne vide ljudi kolko sam te usro
Ma pusti mali npc ne zna odaklje je supaljSta si ti usro mali nemas ruke jucer u getu bjezis u gz pa mi places