Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
35758
Players nickname
zeljko secondigliano
Suspect ID
id: 73333 87916
Date of violation
Apr 11, 2026
Time of violation
3:38
Proofs
https://youtu.be/uqegVBdqJx4

Dzoni55

Player
Player
Okrenuo sam kameru da vidim dje mi je motor otisao za njega i okrenuo kameru iza mene kao sto se sve vidi u povu uzivaj bracki
Ne vidi se cela situacija, udario te jednom jesam sa autom jer stojis na sred puta parkiran. A za ovo 6.15 sta ti imas da kacis kad nisi umesan u to? Nek uzmu oni celu situaciju da stave pa da vidimo :)

Zeljko Secondigliano

Player
Player
Ne vidi se cela situacija, udario te jednom jesam sa autom jer stojis na sred puta parkiran. A za ovo 6.15 sta ti imas da kacis kad nisi umesan u to? Nek uzmu oni celu situaciju da stave pa da vidimo :)
Ja stojim na svoju traku a ti koji vozis poresnom stranom nije moj problem pazi kako vozis 😉

Bogdan1122

Player
Player
a mene si ovde okacio jer sam ga dovrsio ne razumem wtf sta sam trebao da uradim da potrosim medkit na njega jos sam ti iso do pumpe za gorivo pomogo sam ti al aj svakako ovo nije kaznjivo

Skeci London

Player
Player
Neadekvatno ponasanje
a mene si ovde okacio jer sam ga dovrsio ne razumem wtf sta sam trebao da uradim da potrosim medkit na njega jos sam ti iso do pumpe za gorivo pomogo sam ti al aj svakako ovo nije kaznjivo
Tebi je bog kaznio sto su tvoje roditelje napravili bolje da nisu stvorili tebe ti si kidara grda

Nikola Armanii

Senior Administrator
Senior Administrator
Odobreno

ID 73333 ce dobiti kaznu za PZZ 1.1+VDM+GP 6.15.

Zabranjeno je ubijati u zelenoj zoni. Crno trziste je neskriptovana zelena zona.
VDM - Namerno gazenje/ubijanje ljudi vozilom.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom