Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
88823
Players nickname
Trevor Black
Suspect ID
67541
Date of violation
Apr 4, 2026
Time of violation
22 41
Proofs
https://streamable.com/miznwi

medsa

Player
Player
Bio sam taoc u ovoj situaciji nisam imao pancir ni bilo kakvo vatreno oruzje na sebi spustao sam se prema policajcima u nadi da mi pomognu ali oni su me ranili i htjeo sam da IZROLPLEJAM SITUACIJu da dobijem neku odstetu ali ne moze kazu momci kaci....

Pisem iz demorgana jer sam imao rolplej situaciju sa najvecI ROL PLAJER igraca na grandu tixy koji zvace i duva u mikrofon u isto vrijeme kad pokusas imati interakciju sa takvim likom

ja ne znam koje ovdje lud mozda ja jesam prekrsio to pravilo ali tixy me juri po serveru ne stariji igrac ne normalna igrac nego on takav kakav je sami ga znate

luka_silan

Player
Player
Bio sam taoc u ovoj situaciji nisam imao pancir ni bilo kakvo vatreno oruzje na sebi spustao sam se prema policajcima u nadi da mi pomognu ali oni su me ranili i htjeo sam da IZROLPLEJAM SITUACIJu da dobijem neku odstetu ali ne moze kazu momci kaci....

Pisem iz demorgana jer sam imao rolplej situaciju sa najvecI ROL PLAJER igraca na grandu tixy koji zvace i duva u mikrofon u isto vrijeme kad pokusas imati interakciju sa takvim likom

ja ne znam koje ovdje lud mozda ja jesam prekrsio to pravilo ali tixy me juri po serveru ne stariji igrac ne normalna igrac nego on takav kakav je sami
Slazem se

Last edited:

medsa

Player
Player
Ne nego me nije jasna administracija da drze takvog lika na serveru gdje kvari server i igru vise od 50 IGRACA i to stariji igraca i sve vise i vise se igraca zali na takve stvari i to sve prolazi ja bi volio esko bar da pogleda tog malog i da odluci njegovu sudbinu na ovom serveru

specaj ga vidi njegovu interakciju sa ljudima I ROLPLEJ SITUACIJAMA JER SAM JA BANOVAN ZBOG RP GRESKE SA TIXY IGRACEM

medsa

Player
Player
Jos da napomenem da takvi kao on i admini kao doticna koja me banovala ona jeste upravu ja jesam prekrssio pravilo ali skim sam ja imao tu rp situaciju ajde malo pogledaj te taj ugao situacije sa likom zbog kojeg ja vec znam 10 momaka preko 25 godina koji gube volju i smisao za igricom i ovim serverom zbog takvi kao on sto se izivljavaju preko igrice kada te ubiju ili bilo sta dodju iznad tebe deru ti se vriste snimaju te kace te i vi to sve gledfate i kaznjavate umjesto da kaznite njega i nema posla toliko server i onaj megamol ljepse mjesto SJECI PROBLEM U KORIJENU jer njega da nema pola banova ne bi bilo ljudi se ne bi svadjali toliko dole na megamolu I opcenito na serveru ZBOG TAKVI ROLPLEJ IGRACA ako je on rolplej igrac banujte me sa servera zauvijek malo mi je 3 SATA ZBOG OVE RP SITUACIJE SA NJIM I SLICNIM NJEMU

Zar vama ovo lici na neku rp pricu ili bilo kakav rp

Delkov Black

Player
Player
Nakon pregleda dokaza nemogu zakljuciti ovu zalbu

Zahtevam POV od pocetka situacije

Rok za dostavu 12h​

medsa

Player
Player
AA KAKVE FORE IMATE HAHAHAHAHAHAHA AJDE TRAZI OD OVOG POLICAJCA STO ME UBIO KAO OVON IJE FAIL RP HAHAHAAHAHAHAH ZAVRSI SAMO KUPI KABLOVE KRAJ IMAS ID NJEGOV KOJI ME UBIO STA PRICATE VI

medsa

Player
Player
evo svega mi cu poceti strimovati ovu sramotu negdje evo vidjet ces koja je ovo sramota za jedan ovakav server da ga ovako unistavate
jel neko zna euro drmexa mozda i gdje on igra RP

medsa

Player
Player
VAMA KAD SE SVIDJA VI KAZNITE KAD SE NE SVIDJA PREBACITE NEGDJE ZALBU I BOLI VAS BRIGA ILI U FAZONU DUZI POVV DRUZE TRAZI OD DRZAVE POV TO VAM JE SERVER POLICIJA TRAZI NJEGOV POV OD TOG PAMETNJAKOVICA KOJI UBIJA TAOCE NA TALACKOJ DOBAR VAM RP SERVER AKO OVO DOISTA OVAKO PRODJE ISKRENO GASIM I NE IGRAM VISE NA OVOM SERVERU I JOS KOJI MJESEC VI CETE UGASITI

Status
Not open for further replies.
Top Bottom