Sve u pov!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ne treba papiric svi kupe sa poda i pitao sam vec admine za to uzivaj!i dali imas papiric da skupljas oruzije sa poda sa revom u ruci admini proverite
Sve u pov!
Povlacim!
aj druze idi smaraj nekog drugog ljubi te brat no hateAdministracijo banuj ovog dennya hahahaha
[/HEADING]
[HEADING=3]DominatorPlayer
Player
JoinedJan 8, 2023Messages58
ti si batice moj prekrsio NLR,PG,BA i MG.
NLR-Vratio si se na isto mesto nakon manje od 10 minuta zbog air dropa samo si pov isekao.
PG-skupljas oruzije sa poda dok imas oruzije u rukama papiric nemas jer sam proverio i odbijeno ti je.
BA-ubio si me dok sam bio u animaciji dizanja igraca.
MG-pricao si posle u RP chat dok si bio mrtav.
hvala administraciji za citanje!![]()
Sad ces biti okacen za bait i cr nemoj places. a zalbu sam povukao jer je covek dobar tako da placi 40+god -__-Administracijo banuj ovog dennya hahahaha
[/HEADING]
[HEADING=3]DominatorPlayer
Player
JoinedJan 8, 2023Messages58
ti si batice moj prekrsio NLR,PG,BA i MG.
NLR-Vratio si se na isto mesto nakon manje od 10 minuta zbog air dropa samo si pov isekao.
PG-skupljas oruzije sa poda dok imas oruzije u rukama papiric nemas jer sam proverio i odbijeno ti je.
BA-ubio si me dok sam bio u animaciji dizanja igraca.
MG-pricao si posle u RP chat dok si bio mrtav.
hvala administraciji za citanje!![]()
pa on je tebi rekao zna on na koga si ti mislio hahama ne mislim na tebe nego na tixya
pa ja mislim na tebe ljubi bratma ne mislim na tebe nego na tixya
ne bih se slozio s tobom hahahahahaha niti sam nesto prekrsio placiNe nego kad ti je momak rekao sta si sve prekrsio onda si u fazonu povlacim hahahahaha to samo o tebbi govori sve
druze ne smaraj znamo se od pre samo se nismo prepoznali ni jedan ni drugi ko je kosad cemo da vidimo eno objavio sam te nemoj da smaras ljude za nesto sto ti sam krsis vise od nas sviju ti gazis ljude autom to su banalne stvari stoi ti radis i kacis random ljude sram da te bude uskoro ces ti da letis sa ovog servera sa takvim uzasnim ponasanjem