Zelim videti tu biografiju gde je ovom igracu dozvoljen ovakav cin krsenja pravila. Pretrazuje me dok mi nisu vezane ili podignute ruke..
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!da vidim gde je tebi to odobreno <3 ?Kad si toliko pametan tjst glumis da si pametan perk u biografiji ti to odobrava ali svakako kacenje medjusobno clanova org je veoma pametan potez.![]()
ne jeste lesa upravu da kacis svoje iz organizacijeKad si toliko pametan tjst glumis da si pametan perk u biografiji ti to odobrava ali svakako kacenje medjusobno clanova org je veoma pametan potez.![]()
Pa kad smo cec u organizaciji zajedno nek nauci da se ponasa prema ostalima a ne da se ponasa kao da je Bog otac svima u lspdne jeste lesa upravu da kacis svoje iz organizacije
doabar je lesaPa kad smo cec u organizaciji zajedno nek nauci da se ponasa prema ostalima a ne da se ponasa kao da je Bog otac svima u lspd
Dobar za demorgandoabar je lesa
Sta se javljas ti ko tebe voli?hahaahahahahaha
Hvala Bogu, zivi bili svi koji se ne ugledaju na tebe!!!Kad budes naucio kako se ponasaju normalni clanovi organizacije onda ces mozda jednog dana postici nesto do tad nastavi da kacis svakog, PS NIKAD NECE NIKO BITI KAO STO SAM JA![]()
Mislim da si ti onaj lik u igrici kojeg ne znaju a da sam ja onaj kojeg zovu da se zaposle ili da rese problemHvala Bogu, zivi bili svi koji se ne ugledaju na tebe!!!
to care uspeo si u zivotu svi te zovu da im nesto sredis u igrici ahahhahaahhahahahahaaaMislim da si ti onaj lik u igrici kojeg ne znaju a da sam ja onaj kojeg zovu da se zaposle ili da rese problem![]()
Meni pricas da sam ja nesto uspio jesi li pun sebe sto si uspio konacno da nekog okacis i da ti to uspije? Vidim da si pun sebe a isto znam da ces moju pomoc trazit posleto care uspeo si u zivotu svi te zovu da im nesto sredis u igrici ahahhahaahhahahahahaaa
miran budi maleniMeni pricas da sam ja nesto uspio jesi li pun sebe sto si uspio konacno da nekog okacis i da ti to uspije? Vidim da si pun sebe a isto znam da ces moju pomoc trazit posle![]()
Burazeru kao prvo nisi niko i nista a kao drugo ja cu da pricam sa tobom kako god ja zelimTi mene zoves maleni![]()
Cuo sam ja za tebe da si zajeban brate al kurcenje je skup sport brate mojBurazeru kao prvo nisi niko i nista a kao drugo ja cu da pricam sa tobom kako god ja zelim