Nakon pregleda dokaza odlučio sam da prihvatim ovu žalbu.
ID 80418 će dobiti kaznu za CB. Po već ne znam ni ja koji put, provocirate, dolazite kod stanice, dobacujete, podižete ton, ispoljavate bes i lično nezadovoljstvo.
Policajac ID 63109 je hteo da da legitimaciju, odbili ste je. Na snimku se ne vidi da ste i od ID 12240 tražili, bili ste okrenuti ka ID 63109.
ID 63109 ima korumpiranu biografiju sa ishodom da se može ponašati bahato. Isto tako i za odbijanje legitimisanja, ali ju je opet hteo dati.
Ostali navedeni igrači nisu prekršili ni jedno pravilo.
Objašnjenje za igrača ID 80418, pošto je tvrdio neke stvari o meni, bez da me poznaje:
Ja nisam na ovom projektu ni 5 ni 6 ni 7 ni 10 godina. Na projektu sam od 28.12.2023. i za projekat sam saznao od Muđe, kao i većina. Ja nemam ekipu sa kojom igram, svakako je tako nešto strogo zabranjeno administratoru.
U svojoj pauzi od mesec dana kad sam izašao iz admina, sam bio u Lifeinvaderu i pisao oglase, jer je to na neki način ono što mi se dopada. I pre nego što sam postao admin prvi put, sam bio u Lifeinvaderu. Nikada nisam bio ni u jednoj drugoj organizaciji poput LSPD-a i slično, jer to nije moja oblast interesovanja, tako da tu nemam nikakve prijatelje kojima bi bio naklonjeniji u odnosu na druge.
Pristan drugim igračima nisam, ovakvo ponašanje prema drugima (nazivanja ljudi kokošarima, stavljanje na Ingrand da živim u WC šolji itd.) mi nikad neće biti jasno, ali sam uvek objektivan.
Svakako je svaku žalbu na mene do sada pregledao kurator administracije, chief administrator i njegov zamenik, koji su definitivno po prirodi najneutralniji, i nisu utvrdili da sam grešio na takav način.
Zahvaljujem se na razumevanju!