Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
5240
Players nickname
Marence_Toretto
Suspect ID
88670
Date of violation
Apr 14, 2026
Time of violation
13:14
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=XPrsZYw47pI

Marences

Player
Player
Lice je krenulo da me puca bez ikakvog razloga + bez brojanja + hteo da me zgazi kolima, zvao je admina da ga gleda posle toga gde smo ja i moj nevini kolega dobili G.P 6.15.
Realno gledano mislim da je pravedno da on dobije kaznu koju zasluzuje zato sto je govno od osobe, sve se vidi u pov-u

(Ukoliko ovo bude pregledano pre UNJAIL na zalbi za admine molim vas da obavestite nekog viseg da nam ukloni zabrane)

bhavik2321

Player
Player
Lice je krenulo da me puca bez ikakvog razloga + bez brojanja + hteo da me zgazi kolima, zvao je admina da ga gleda posle toga gde smo ja i moj nevini kolega dobili G.P 6.15.
Realno gledano mislim da je pravedno da on dobije kaznu koju zasluzuje zato sto je govno od osobe, sve se vidi u pov-u

(Ukoliko ovo bude pregledano pre UNJAIL na zalbi za admine molim vas da obavestite nekog viseg da nam ukloni zabrane)
Pending review - UNJAIL G.P 6.15 | Dukat Velascoo
Admini pazite nije pocetak situacije lik ima tracere na reduxu i nije 6.15 vec Pravilo dogadjaja neko posto je gunstore i pucam vas van parametra a lice krsi g.p 4.1 jer ima tracere na reduxu i vec postoji zalba za ovo lice pokusava da mi nabije 2 warna

Marences

Player
Player
kako umes da okrećeš pricu, vidi se da si odvratna osoba, zasluzujes sve sto ti sledi, i ono je tuzba na admina a ovo je za tebe, ukljuci mozak, dosao si da provociras i dobio sta si zasluzio, tada bih te hapsio tkd hvala sto si zvao admina jer ces dobiti vecu kaznu nego sto bi dobio od mene

bhavik2321

Player
Player
kako umes da okrećeš pricu, vidi se da si odvratna osoba, zasluzujes sve sto ti sledi, i ono je tuzba na admina a ovo je za tebe, ukljuci mozak, dosao si da provociras i dobio sta si zasluzio, tada bih te hapsio tkd hvala sto si zvao admina jer ces dobiti vecu kaznu nego sto bi dobio od mene
ja sam ucestvovao u pljaci prodavnice mogu dostaviti pov nije problem

bhavik2321

Player
Player
slobodno ti to spremi okaci sto se mene tice sve ce se to pogledati
pa ti kacis duple zalbe brate da ja dobijem 2 puta demorgan i nije ovo 6.15 da znas vec je
1.11 Tijekom događaja s crvenim krugovima svi igrači moraju biti unutar crvenog kruga. Zabranjeno je pucanje izvan zone. | Zatvor 120 min

Marences

Player
Player
nemam ja sta da se raspravljam sa tobom vec sam ti rekao ono je za admina ovo je za tebe, sedi u miru isto kao i ja i cekaj svoju kaznu

Denis Miic

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu
ID 88670 ce biti kaznjen za PD 1.11
Tijekom događaja s crvenim krugovima svi igrači moraju biti unutar crvenog kruga. Zabranjeno je pucanje izvan zone.
Ostali igraci su vec kaznjeni za ovu situacijuu​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom