Informacije
1. Vaše ime IRL:
Vuk
2. Vaše godine:
14
3. Vremenska zona:
GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):
zavisi vikend otp od 11:00 do 4:00 a radnim danima od 8:00 do 11:00 posle podne.
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):
4, 5 sati
6. Vaš Discord:
neterkmlek
7. Vaše ingame ime:
Merdi Belmonte
8. Vaš ID:
83579
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:
Asistent
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zelim da postanem admin zato sto sam bio deo puno ne pravdi i puno puta su mi admini dosli da mi pomognu kad mi je najvise trebalo. Zelim da sprecim neprade jer znam kakav je osecaj kada nisi kriv ali si ipak optuzen ti.
2. Koje su vaše prednosti?
Moje prednosti su da sam fin i posten, imam iskustva sa drugih servera na kojima sam bio admin a i u grandu imam dosta iskustva i sa adminima jer su mi cesto pomagali pa bi znao kako da se snadjem u vecinu situacija
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ne znam ovako bas, ali kad bih se nasao u nekoj situaciji u kojoj se bas i ne snalazim, uvek priznam i trazim pomoc, ne sramotim se sto ne znam.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Za sad nemam nikakve probleme da ne budem aktivan
1. Vaše ime IRL:
Vuk
2. Vaše godine:
14
3. Vremenska zona:
GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):
zavisi vikend otp od 11:00 do 4:00 a radnim danima od 8:00 do 11:00 posle podne.
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):
4, 5 sati
6. Vaš Discord:
neterkmlek
7. Vaše ingame ime:
Merdi Belmonte
8. Vaš ID:
83579
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:
Asistent
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zelim da postanem admin zato sto sam bio deo puno ne pravdi i puno puta su mi admini dosli da mi pomognu kad mi je najvise trebalo. Zelim da sprecim neprade jer znam kakav je osecaj kada nisi kriv ali si ipak optuzen ti.
2. Koje su vaše prednosti?
Moje prednosti su da sam fin i posten, imam iskustva sa drugih servera na kojima sam bio admin a i u grandu imam dosta iskustva i sa adminima jer su mi cesto pomagali pa bi znao kako da se snadjem u vecinu situacija
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ne znam ovako bas, ali kad bih se nasao u nekoj situaciji u kojoj se bas i ne snalazim, uvek priznam i trazim pomoc, ne sramotim se sto ne znam.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Za sad nemam nikakve probleme da ne budem aktivan