Dobar dan administracijo grand role play-a!Ovim putem postavljam zalbu za unban mog projekta proslo je mnogo meseci od bana i mnogo mi je krivo sto nemogu opet da zaigram na mom projektu na kome sa tako reci porasto igrajuci.Sve moje uspomene sve moje ulaganje u taj projekat je nestalo zauvek.Kunem se da nikad necu prekrsiti nijedno pravilo iako sam ovo prekrsio neznajuci da ga krsim ja ucinjujem sve sto je do mene da se moj projekat vrati i da opet zaigram posle duzeg vremena.Nadam se da ce te uzeti u obzir moju zalbiu i nadam se pozitivnom odgovoru.Izvinite ovako sto objasnjavam ali meni je stvarno stalo do tog proekta i mnogo zelim da zaigram opet hvala na svemu.i takodje jako mi je zao i molim vas da me unbanujete za moneywiip. ocu moneywiip za unban nadam se da me razumete ocu da se vratim na svoj najbolji projekat.
Saljem dokaz da cu igrati na isti social club i to je prvobitno ime na kome je napravljen nalog kao sto mi je recenu u prethodnu zalbu.Hvala
Prihvatam money wipe
Produzicu da igram na isti social club nalog:ItsLuki10
Saljem dokaz da cu igrati na isti social club i to je prvobitno ime na kome je napravljen nalog kao sto mi je recenu u prethodnu zalbu.Hvala
Prihvatam money wipe
Produzicu da igram na isti social club nalog:ItsLuki10