Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
78755
Players nickname
Celikk Metalovic
Administrators nickname
Dukat Velascoo
Date
Apr 14, 2026
Time
16:26
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1312661

Tungsten

Player
Player
Postovani ulazem zalbu na odluku administratora Dukat Velascoo

za - Approved - G.P. 3.1 + FAIL RP | 48221, 12240, 70540
Prihvaćeno.
ID 48221 će biti kažnjen za MG.

ID 78755 će biti kažnjen za FailRP.
(Zabranjeno je mesanje IC i OOC)
(Izbacili ste igraca iz auta, a niste nista rekli, a morate jer nema /me i /do komande koje se ispisuju gore kad ih izbacite)

Zamolio bih vas da pogledate deljano POV i obrazlozite kako je moguce da u recenici koju igrac izgovara citiram "PICKO I NPC-u" itd. u jednoj recenici nisu OC i kako nije G.P. 3.1 - takodje zelim da pogledate jos jednu zalbu za istog igraca 30ak minuta kasnije Pending review - G.P. 3.1 | 48221

Kako je moguce da senior administrator za to odluci da je MG a ne npr neadekvatno ponasanje, vredjanje 3.1 ili nesto drugo...
Ako vam je lakse mogu vam ispisati text izgovorenih reci pa da mi samo pojasnite kako je to samo MG? Na raspolaganju sam, ako zatreba.

Takodje sam trazio objasnjenje na samoj zalbi za perk-ove i ponasanje korumpiranih sluzbenika koje nisam dobio naravno te bih vas zamolio najlepse da objasnite meni kao i svima sledece:
Dostavljam ceo POV za uvid u to kako doticni igraci unistavaju RP drugima.
1. G.P. 3.1 48221 - mislim da ne treba da vam skrecem paznju na izgovorene reci
2. FAIL RP 12240, 70540 - svestan sam da imaju korumpiranu biografiju ali mi molim vas objasnite da li ovo ponasanje spada u njihove "perk-ove"
Ako postoji CB ili nesto interesuje me sta je onda ovo sto 12240, 70540 rade, izbegavam svaki kontakt sa istima ne bi li bio JA kaznjen.

za FAIL RP totalno ok - samo mi recite ako postoji CB inace za nas, sta tacno rade korumpirani sluzbenici i koji tacno perk im dozvoljava da ulaze u civilna vozila nasilno u zelenoj zoni ispred stanice na oci drugih i da li to nije krsenje nijednog pravila? Koja je razlika izmedju korumpirane biografije i GANG-a? Zar korumpirani sluzbenik ne treba da krije da je korumpiran od ostalih kolega IC a ne da svi znaju?

Najlepse vas molim pogledajte POV i onda objasnite ako sam ja kaznjen ranije za CB i dobio 14 dana ban za bukvalno isto gde ja uopste ne prilazim niti ulazim u RP sa njima kako je moguce da ovakvo ponasanje sluzbenika nije kaznjivo?

Hvala svakako na izdvojenom vremenu!

Abraham Elkhabib Aldin Verstappen

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Vi ste ovde napisali previse stvari , naslov je za FailRp vasu kaznu i odgovor koji dajem je takodje za to
FailRp odluka administratora je ispravna i kazna ostaje , ako imate zalbu na neku pogresnu odluku isl molim vas da okacite novu zalbu sa formatom za to , i da naglasite samo sta tacno je greska bez dodavanja informacija drugih zalbi i sl hvala

Status
Not open for further replies.
Top Bottom