Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
78755
Players nickname
Celikk Metalovic
Administrators nickname
Dukat Velascoo
Date
Apr 14, 2026
Time
23:22
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1312621/

Tungsten

Player
Player
Postovani,

podizem ponovo zalbu sa izmenjenim naslovom na odluku administratora Dukat Velascoo za sledece:

Zeleo bih da mi/nam se jasno obrazlozi zbog cega je igrac ID 48221 kaznjen iskljucivo za MG, iako je u zalbi prijavljen i zbog izgovorenih reci koje po mom misljenju spadaju i pod G.P. 3.1. Molim da se detaljno pogleda POV i objasni kako je doneta takva odluka. Ako treba tekst reci da vam se dostavi kojim slucajem stojim vam na raspolaganju.

Takodje trazim objasnjenje za postupanje igraca ID 12240 i 70540. Razumem da imaju korumpiranu biografiju, ali zelim jasno pojasnjenje da li im to zaista dozvoljava ovakvo ponasanje, odnosno nasilno ulazenje u civilna vozila u zelenoj zoni ispred stanice, pred drugim igracima, bez ikakve sankcije. Da li oni imaju te "perk-ove" i ako postoji za obicne igrace CB sta je ovo onda sto oni rade? Sve na POV moze da se vidi samo treba da se pogleda.

Posebno mi nije jasno kako sam ja ranije za slicnu stvar bio kaznjen za CB i dobio 14 dana ban, dok se ovakvo ponasanje sada ocigledno ne smatra kaznjivim. Zbog toga molim da se ova situacija detaljno pregleda i objasni koja je tacno razlika.

Ne trazim nikakav poseban tretman, vec samo jasno i konkretno objasnjenje odluke nakon pregleda celog POV-a takodje molim vas da POV i odslusate zbog sadrzine reci koje su u njemu.

Hvala na izdvojenom vremenu.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Administrator je donio ispravnu odluku
Nema GP3.1 na POV-u , svi koji su krsili zapravo nesto su kaznjeni ostalo je IC problem
CB ne moze biti nikako jer vi niste policajac , Baiting takodje nedovoljno dokaza vise IC problem koji mozete da prijavite nadleznima u LSPD-u putem RP-a , samo ponasanje sluzbenika bez biografije je FailRp , sa biografijom bahato ponasanje je dozvoljeno dok se ne krsi neko od pravila servera za Vrjedjanje a na ovom dokazu GP3.1 nije prekrsen
Vi niste kaznjeni za 1 situaciju ili za CB kada ste dobili ban 14d vec za Konstantno Targetovanje Organizacije

Status
Not open for further replies.
Top Bottom