Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Ban za Blacklist | Abraham Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
78989
Players nickname
Zex Obama
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Feb 19, 2026
Time
3:42
Proofs
https://imgur.com/a/Ey2uFkb

Vasa

Player
Player

Poštovana administracijo,

Pišem ovu molbu jer mi je prethodna prijava odbijena uz informaciju da se nalazim na blacklisti servera. Želeo bih da iskažem iskreno žaljenje zbog bilo kog postupka koji je doveo do ovakve odluke, iako u trenutku pisanja nisam bio svestan konkretne greške.

Svestan sam da pravila servera postoje s razlogom i da je održavanje zajednice prioritet. GrandRP smatram najboljim projektom na našim prostorima i zaista mi je žao što više ne mogu biti deo te priče. Ovim putem vas molim za drugu šansu. Spreman sam na svaki vid provere (PC check), kao i na brisanje novca ili imovine (money wipe) ukoliko je to uslov za povratak.

Obećavam da ću se od sada striktno pridržavati svih pravila i doprinositi kvalitetnom roleplay-u. Molim vas da uzmete u obzir moju želju da ispravim greške iz prošlosti.

Hvala na izdvojenom vremenu, nadam se pozitivnom odgovoru.

Srdačan pozdrav,

Zex Obama 78989.

Vasa

Player
Player
Zamoli bih dragog administratora Abrahama Elkhabiba da mi skine blacklistu zato sto ne znam razlog blackliste ako sam ucinio nesto lose nece vise da se desava.
Srdačan pozdrav, Zex Obama 78989

Goxi Obama1

Player
Player
Pozdrav ja sam njegov prijatelj iz fama nasa ekipica ne razume zasto je dobio ban zelimo da nam se vrati i po mogucnosti da mu skinete black listu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom