Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
659
Players nickname
Sergio_Zampa
Suspect ID
0000
Date of violation
Jun 24, 2022
Time of violation
23 21
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=pQBJYB0CS0w

Veso_Zampa

Go cry to yo' mama 😘
Player
Ja nisam gore bio, a pravila jako dobro znam. I mogu sfere da se naapdaju kad god hoces do restarta. Eto koliko ti znas o sferama. Zadnji napad mozes izvrsiti u 03:44.
U redu, ti misli kako hoćeš, koga god malo starijeg sa servera pitaš reći će ti kako sam ti ja rekao, al dobro, POV bi bilo lijepo da dostavi ko se gore popeo.

SERGIO BRUTAL

Player
Player
Molim administraciju da prekine ovu rasparavu i da zatraze pov od ljudi koji su bili na tom krovu

Joe Hey

Active Member
Leader of unofficial org
Molim administraciju da prekine ovu rasparavu i da zatraze pov od ljudi koji su bili na tom krovu
Slazem se sa tobom da treba da se prekine ova rasprava, ali samo "ne navodi krivu Drinu kako tebi godi". Nisu ljudi bili nego ti je jedan igrač bio na krovu od kojeg si i dobio PoV.

dominique Soldaddo

Player
Player
Slazem se sa tobom da treba da se prekine ova rasprava, ali samo "ne navodi krivu Drinu kako tebi godi". Nisu ljudi bili nego ti je jedan igrač bio na krovu od kojeg si i dobio PoV.
ma brate ja nisam ni rekao da vas je bilo vise ali jedan je prekrsio pravilo sigurno i to je to . Ali ni tad nismo pomislili da riportamo tek nakon vaseg smo mi nas bacili , samo sto je ovo otislo skroz bzvz ako mene pitate

Daniel Zampa

Player
Player
Ne vidim čemu razlog tvog komentarisanja. Postavit će i ostali pov. Nisi uključen u žalbi tako da nemaš potrebe off topic raditi.
Sprdam se malo druze, nisam toxic kao pola ljudi koje je krenulo ovdje raspravu i provociranje cim ih se reportalo na forum. Znate i sami zbog cega je ova prijava nastala te ste sami krivi za ovo. Ako cemo vec preko foruma rjesavat stvari, onda rjesavajmo kao ljudi.
A ove gluposti i komentare koje pricaju ljudi ovdje u threadu, pricajte si u svojim kanalima i hranite si ega međusobno. Ostali neka uzivaju i sprdaju se, a ako vec bude problema, rjesit ce se ko i uvijek ljudski u callu među tim ljudima, bez foruma i pizdarija. Pozz

Miki_Moncler

Player
Player
1.18 Zabranjeno je koristiti mesta kojima se ne može pristupiti peške ili merdevinama kada je događaj već počeo i nije dozvoljeno korišćenje uzvišenja kao što su autoputevi koji nisu dostupni iznutra kada je događaj počeo. | Zatvor 120 min

Sal Swayze

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam da prihvatim ovu zalbu.
  • ID 2635 ce biti kaznjen za Pravilo Dogadjaja 1.18
  • 1.18 Zabranjeno je koristiti mesta kojima se ne može pristupiti peške ili merdevinama kada je događaj već počeo i nije dozvoljeno korišćenje uzvišenja kao što su autoputevi koji nisu dostupni iznutra kada je događaj počeo.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom