Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Inperix

Player
Player
Vaše ime IRL: Senaid
Vaše godine: 18
Vremenska zona: GMT+1
Prosječna aktivnost na dan: 8h
Vaš Discord: inperixcosanostra
Vaše ingame ime: Senaid Inpeerix
Vaš ID: 40867

1. Lider za:
LifeInvader

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

• Prvi razlog je to što smatram da LifeInvader može biti još aktivniji i zanimljiviji nego što je trenutno. Organizacija ima dobar potencijal za kvalitetan RP kroz reklame, objave i saradnju s drugim igračima i organizacijama, i volio bih doprinijeti tome da se to još više razvije.​

• Drugi razlog je moja aktivnost na serveru. Dosta sam online (oko 8 sati dnevno), tako da mogu biti redovno prisutan, pratiti rad organizacije i pomagati članovima kad god je potrebno, što smatram da je jako bitno za lidera.​

• Treći razlog je moja volja i želja da unaprijedim organizaciju. Imam neke svoje ideje poput RP intervjua, oglasa i raznih dešavanja koja bi dodatno uključila igrače i učinila RP zanimljivijim.​

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
  • Prvi savjet je da se uvecaju redovne aktivnosti unutar organizacije, kao što su intervjui, vijesti ili neke vrste kampanja. Tako bi članovi mnogo imali više obavez​

• Drugi savjet je da se poveća komunikacija i saradnja s organizacijama. LifeInvader može biti mnogo zanimljiviji ako redovno radi reklame za firme, najave događaja i slične stvari koje uključuju druge igrače.​

• Treći savjet je da se obrati pažnja na aktivnost i ozbiljnost članova. Bitno je imati tim koji je redovan i koji želi raditi posao kako treba, jer bez toga organizacija ne može napredovati.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom