Vaše ime IRL: Senaid
Vaše godine: 18
Vremenska zona: GMT+1
Prosječna aktivnost na dan: 8h
Vaš Discord: inperixcosanostra
Vaše ingame ime: Senaid Inpeerix
Vaš ID: 40867
1. Lider za:
LifeInvader
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
Vaše godine: 18
Vremenska zona: GMT+1
Prosječna aktivnost na dan: 8h
Vaš Discord: inperixcosanostra
Vaše ingame ime: Senaid Inpeerix
Vaš ID: 40867
1. Lider za:
LifeInvader
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
- Prvi razlog je to što smatram da LifeInvader može biti još aktivniji i zanimljiviji nego što je trenutno. Organizacija ima dobar potencijal za kvalitetan RP kroz reklame, objave i saradnju s drugim igračima i organizacijama, i volio bih doprinijeti tome da se to još više razvije.
- Drugi razlog je moja aktivnost na serveru. Dosta sam online (oko 8 sati dnevno), tako da mogu biti redovno prisutan, pratiti rad organizacije i pomagati članovima kad god je potrebno, što smatram da je jako bitno za lidera.
- Treći razlog je moja volja i želja da unaprijedim organizaciju. Imam neke svoje ideje poput RP intervjua, oglasa i raznih dešavanja koja bi dodatno uključila igrače i učinila RP zanimljivijim.
3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
- Prvi savjet je da se uvecaju redovne aktivnosti unutar organizacije, kao što su intervjui, vijesti ili neke vrste kampanja. Tako bi članovi mnogo imali više obavez
- Drugi savjet je da se poveća komunikacija i saradnja s organizacijama. LifeInvader može biti mnogo zanimljiviji ako redovno radi reklame za firme, najave događaja i slične stvari koje uključuju druge igrače.
- Treći savjet je da se obrati pažnja na aktivnost i ozbiljnost članova. Bitno je imati tim koji je redovan i koji želi raditi posao kako treba, jer bez toga organizacija ne može napredovati.