Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Zare

Lepadasy
Player
  1. Vaše ime IRL
    Žarko
  2. Vaše godine: 19
  3. Vremenska zona
    GMT+1
  4. Prosjek online po danu
    5-8 sati
  5. Vaš Discord : zareecstacy
  6. Vaše ingame ime
    Zare Ecstacy
  7. Vaš ID: 71499
1. Lider za...
Bloods Street Gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

- Iskustvo i autoritet: Dugo sam proveo u kriminalnim strukturama na serveru i prošao sam sve segmente – od običnog gangstera do High Command pozicija. Razumem unutrašnju dinamiku Bloodsa, njihovu istoriju na serveru i specifičan mentalitet koji ova banda nosi. Smatram da imam potreban autoritet i smirenost da vodim veliku grupu ljudi bez nepotrebnih konflikata unutar tima.

- Aktivnost i disciplina: Moj cilj nije samo da budem lider na papiru, već da organizacija bude konstantno aktivna na svim događajima (events). Želim da uvedem strogu disciplinu gde će svaki član znati svoje dužnosti – od pljački prodavnica i talačkih situacija, do farbanja grafita. Fokus će biti na tome da Bloodsi postane najaktivnija banda koja diktira tempo na ulici.

- Izgradnja zajednice (Family/Gang balans): Želim da stvorim organizaciju u kojoj se članovi poštuju. Često se dešava da bande propadnu zbog toksičnosti unutar redova. Moj plan je da Bloodsi budu mesto gde se ceni trud, gde se novi igrači uče pravilima, a stariji nagrađuju za lojalnost, čime direktno smanjujemo šansu za kršenje pravila servera.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Obavezno poznavanje pravila (Ulivni test): Svaki član će pre ulaska morati da prođe detaljan test o poznavanju Generalnih pravila, kao i specifičnih pravila za Ghetto i Crime. Time sprečavamo "prizivanje" administracije i popravljamo kvalitet interakcije sa policijom i drugim bandama.

Fokus na specifičan "Gangster" RP: Umesto da se sve svodi na pucanje (DM), insistiraću na razvijanju dijaloga tokom talačkih situacija i interakcija. Članovi će biti podsticani da koriste /me i /do komande gde god je to moguće kako bi se podigao nivo realizma, a ne samo da jurimo za loot-om.

Jasna hijerarhija i odgovornost: Uvešću "Rank up" sistem koji se zasniva na zaslugama, a ne na poznanstvima. High Command će biti odgovoran za ponašanje nižih činova. Ako član napravi grešku, kaznu snosi i njegov nadređeni, što primorava ljude da se međusobno kontrolišu i edukuju, smanjujući kršenje pravila poput Fear RP ili Mixing-a.

Srecno svi kandidatima!

Top Bottom