Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
88789
Players nickname
Mladenn Kazanova
Suspect ID
2063
Date of violation
Apr 15, 2026
Time of violation
2:20
Proofs
https://medal.tv/games/gta-v/clips/mvNtJdjXG41pYqEyD?invite=cr-MSw3dTksNTk5NzM0MTk2

Mladeen

Player
Player
lik puca mene jer cekam druga ispred zatvora plus uhapsio mog druga koji je pricao sa mnom ispred na parkingu pre gde se ne vidi na ovom snimku,izasao sam ispred i dosao je i reko imam 5 sec i nije brojao i pucao je na mene. Sramota ko je sve policajac u ovo vreme, radi svoj posao kako hoce!!!

Zeljko Secondigliano

Player
Player
lik puca mene jer cekam druga ispred zatvora plus uhapsio mog druga koji je pricao sa mnom ispred na parkingu pre gde se ne vidi na ovom snimku,izasao sam ispred i dosao je i reko imam 5 sec i nije brojao i pucao je na mene. Sramota ko je sve policajac u ovo vreme, radi svoj posao kako hoce!!!
Izmijeni naslov

Ibro Evil

Player
Player
Promjeni naslov u G.P 6.15 | 2063

Matej Angel

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.

Ispravite Format + uploadajte POV na Youtube ili Streamable.
Rok 16h.

Matej Angel

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam odbiti ovu zalbu.

Niste ispunili zahtjev u zadatom roku.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom