Pogledao sam snimak
zli. Nije mi jasno zbog cega si naveo moj ID 8317 kao da sam nesto prekrsio? Veruj nisam ni u jednom trenutku prekrsio nijedno server ni RP pravilo.
Nemam nista protiv tebe u igri, naprotiv, interakcije su uvek zanimljive, ali mislim da bi sve trebalo da ostane u okviru fer i ozbiljnog RP-a.
Sto se tice situacije, SAHP je ovde napravio ozbiljan propust jer si uhapsen bez dobrog ili na snimku jasnog razloga. Igrac koji je postupao ocigledno nije prosao adekvatnu ili ikakvu obuku, video je tvoju istoriju prekrsaja od 100 zatvorskih kazni i reagovao na osnovu toga, sto nije ispravno. Takodje, Fadilj ocigledno ne razume da je kidnapovanje u safe zoni zabranjeno, a i ostatak SAHP-a je delovao neorganizovano i pogubljeno. Da budemo korektni, to je veliki fail sa njihove strane.
Medjutim, postavlja se pitanje zasto dolazis da registrujes vozilo bez novca kod sebe??? To ostavlja utisak namernog provociranja i stoprocentnog baitovanja situacije kako bi doslo do warnova, sto nije u duhu fer play-a. Trazis fer igru? Budi fer onda.
Kada si dosao kod mene, normalno sam te pitao sta se desilo i zasto si zavrsio kod nas dzelata u igri. Umesto odgovora, rekao si da pogledam forum kasnije, sto nema veze sa RP-om. Tokom cele situacije si cutao i nisi pokusao da objasnis svoju stranu, cime si fakticki presao u KRP pricanjem o gradskom, novinama itd. Delovalo je kao da si unapred odlucio da ces ici na prijavu umesto da pokusas da odigras situaciju do kraja. Jer da sam znao celu situaciju, spasio bih te iz svega ovoga, da si stvarno zeleo biti spasen.
Zbog toga smatram da ni sa tvoje strane ovo nije u potpunosti fer i korektno ponasanje u interakcijama sa drzavnim organizacijama. Ako vec zelimo kvalitetan RP, onda bi svi trebalo da doprinesemo tome, a ne da forsiramo situacije koje vode ka OOC raspravama i prijavama na forumu.
Ako vec uzivas u pisanju zalbi, slobodno nastavi. I ja cu nastaviti da igram u skladu sa svojim IC karakterom i fer pridrzavajuci se pravila RP i Pravila servera, ali moram priznati da me neke situacije sa tobom iskreno nasmeju koliko su nelogicne.