By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nije emine dsync naj vrv je bionije updateovao drivere od graficke pa mu providne teksture
mogucnostnije emine dsync naj vrv je bio
nema potrebe da ti salje cjeli pov kad jedino taj momenat ima veze sa tobomhocu pov celog eventa
nisam znao da to ima veze, mogu da trazim pov citavog eventa ako na osnovu mojeg POVa imam sumnjunema potrebe da ti salje cjeli pov kad jedino taj momenat ima veze sa tobom
decko jasno se vidi na oba pova da je d-sync nemamo o cemu pricatnisam znao da to ima veze, mogu da trazim pov citavog eventa ako na osnovu mojeg POVa imam sumnju
Nije mu trigger opalio, i da zelim sa vidim pov citavog eventa od entera do smrti/kraja ovaj pov mi ne znaci nista lako je njima da pritisnu bypass OBSpoint of view of ovog momka : Watch d sync pov | Streamable
Vidim buraz dobio taj tvoj “friend”(ti na ban evade account”) ban iz istog tog razloga, dsyncaju mu se igraci(cheats)decko jasno se vidi na oba pova da je d-sync nemamo o cemu pricat
daj emine vise ne smaraj ljude nemas ruke brt ti je posla pov kako te ubia i tjt postani ti admin pa trazi ljudima pov citavog eventanisam znao da to ima veze, mogu da trazim pov citavog eventa ako na osnovu mojeg POVa imam sumnju
ja nisam banovan na nijednom accu pisem umjesto njega jer nema forum ?? poglaj zalbe na meneVidim buraz dobio taj tvoj “friend”(ti na ban evade account”) ban iz istog tog razloga, dsyncaju mu se igraci(cheats)
ZAMISLI PRAVIS CHATGPT TUMBNAIL WTFFdaj emine vise ne smaraj ljude nemas ruke brt ti je posla pov kako te ubia i tjt postani ti admin pa trazi ljudima pov citavog eventa
#nemasruke
Hell nahdaj emine vise ne smaraj ljude nemas ruke brt ti je posla pov kako te ubia i tjt postani ti admin pa trazi ljudima pov citavog eventa
#nemasruke