1. Vaše ime IRL:
Mihajlo
2. Vaše godine:
14
3. Vremenska zona:
GMT + 1
4. Prosjek online po danu:
3+ sati dnevno
5. Vaš Discord:
miki_hh
6. Vaše ingame ime:
Miki Bonanzaa
7. Vaš ID:
35610
1. Lider za
2.1 pre svega imam veliku želju da vodim ozbiljnu i aktivnu organizaciju kao što je blood street gang. Smatram da imam dovoljno iskustva u roleplayu, posebno u gangovima, i znam kako funkcioniše vođenje ekipe, donošenje pravih odluka i organizacija akcija.
2.2 Bloodsi nisu samo obična banda, već prava porodica koja mora imati disciplinu, lojalnost i poštovanje. moj cilj je da napravim stabilnu i jaku ekipu gde će svaki član znati svoju ulogu i gde će rp biti kvalitetan bez haosa.
2.3 imam iskustva u komandovanju i radu sa ljudima, znam kako da održim komunikaciju bez konflikta i da rešavam probleme unutar organizacije. uvek saslušam svakog člana, ali donosim odluke koje su najbolje za celu bandu.
2.4 moj cilj je da blood street gang postane jedna od najjačih i najaktivnijih bandi na serveru kroz kvalitetan i realističan rp, a ne samo kroz pucnjavu. fokus bi bio i na savezu sa drugim bandama.
2.5 takođe želim da spojim ozbiljnost i zabavu, kako bi članovi bili aktivni, zadovoljni i motivisani da ostanu u organizaciji.
3.vaši saveti za poboljšanje roleplay-a u organizaciji:
3.1 uveo bih jasna i stroga pravila ponašanja – poštovanje lidera i viših rankova, bez trollanja i kršenja rp pravila.
3.2 organizovao bih redovne ic sastanke gde bi se planirale akcije, rešavali problemi i nagrađivali aktivni članovi.
3.3 svaki član bi imao svoju ulogu (turfer, enforcer, driver itd.) kako bi rp bio realističniji i organizovaniji.
3.4 radio komunikacija bi bila strogo kontrolisana – bez nepotrebnih priča, samo bitne informacije tokom akcija.
3.5 fokus bi bio na kvalitetu rp-a – manje random pucanja, a više planiranja, taktike i pregovora.
3.6 novi članovi bi prolazili kratku obuku kako bi naučili pravila, hijerarhiju i način funkcionisanja bande.
Hvala na citanju
Miki Bonanzaa
Mihajlo
2. Vaše godine:
14
3. Vremenska zona:
GMT + 1
4. Prosjek online po danu:
3+ sati dnevno
5. Vaš Discord:
miki_hh
6. Vaše ingame ime:
Miki Bonanzaa
7. Vaš ID:
35610
1. Lider za
Blod Streed Gang
2.1 pre svega imam veliku želju da vodim ozbiljnu i aktivnu organizaciju kao što je blood street gang. Smatram da imam dovoljno iskustva u roleplayu, posebno u gangovima, i znam kako funkcioniše vođenje ekipe, donošenje pravih odluka i organizacija akcija.2.2 Bloodsi nisu samo obična banda, već prava porodica koja mora imati disciplinu, lojalnost i poštovanje. moj cilj je da napravim stabilnu i jaku ekipu gde će svaki član znati svoju ulogu i gde će rp biti kvalitetan bez haosa.
2.3 imam iskustva u komandovanju i radu sa ljudima, znam kako da održim komunikaciju bez konflikta i da rešavam probleme unutar organizacije. uvek saslušam svakog člana, ali donosim odluke koje su najbolje za celu bandu.
2.4 moj cilj je da blood street gang postane jedna od najjačih i najaktivnijih bandi na serveru kroz kvalitetan i realističan rp, a ne samo kroz pucnjavu. fokus bi bio i na savezu sa drugim bandama.
2.5 takođe želim da spojim ozbiljnost i zabavu, kako bi članovi bili aktivni, zadovoljni i motivisani da ostanu u organizaciji.
3.vaši saveti za poboljšanje roleplay-a u organizaciji:
3.1 uveo bih jasna i stroga pravila ponašanja – poštovanje lidera i viših rankova, bez trollanja i kršenja rp pravila.
3.2 organizovao bih redovne ic sastanke gde bi se planirale akcije, rešavali problemi i nagrađivali aktivni članovi.
3.3 svaki član bi imao svoju ulogu (turfer, enforcer, driver itd.) kako bi rp bio realističniji i organizovaniji.
3.4 radio komunikacija bi bila strogo kontrolisana – bez nepotrebnih priča, samo bitne informacije tokom akcija.
3.5 fokus bi bio na kvalitetu rp-a – manje random pucanja, a više planiranja, taktike i pregovora.
3.6 novi članovi bi prolazili kratku obuku kako bi naučili pravila, hijerarhiju i način funkcionisanja bande.
Hvala na citanju
Miki Bonanzaa