Informacije
1. Vaše ime IRL
Vuk
2. Vaše godine
14
3. Vremenska zona
gmt +1
4. Prosjek online po danu
3 do 6h
5. Vaš Discord
neterkmlek
6. Vaše ingame ime
Merdi Belmonte
7. Vaš ID
83579
Dodatne informacije
1. Lider za Blood Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Biti lider bandi je uvek bio specialno nesto za mene. nebi hteo da budem lider state organizacije jer je jako striktno i ima bas puno pravila dok je za bande slobodnije i lakse a i uvek sam hteo da predvodim talacke akcije pregovore itd. Imam iskustva i bio sam hc vise puta u razlicitim bandama. Blizak sam drug sa jednim od bivsih lidera crvenih pa znam kako se radi. Omiljeni hq mi je od crvenih
1. Vaše ime IRL
Vuk
2. Vaše godine
14
3. Vremenska zona
gmt +1
4. Prosjek online po danu
3 do 6h
5. Vaš Discord
neterkmlek
6. Vaše ingame ime
Merdi Belmonte
7. Vaš ID
83579
Dodatne informacije
1. Lider za Blood Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Biti lider bandi je uvek bio specialno nesto za mene. nebi hteo da budem lider state organizacije jer je jako striktno i ima bas puno pravila dok je za bande slobodnije i lakse a i uvek sam hteo da predvodim talacke akcije pregovore itd. Imam iskustva i bio sam hc vise puta u razlicitim bandama. Blizak sam drug sa jednim od bivsih lidera crvenih pa znam kako se radi. Omiljeni hq mi je od crvenih
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Aktivne akcije i realisticno rangiranje clanova bande. Necu davati viske cinove ljudima koje znam negoce biti realisticno