1. Vaše ime IRL: Andrej
2. Vaše godine 17
3. Vremenska zona:UTC+2
4. Prosjek online po danu:5+
5. Vaš Discord adi.00
6. Vaše ingame ime:Adii Shuxna
7. Vaš ID: 9266
Dodatne informacije
1. Lider za..... The Bloods Streets Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
3.Vas savet za poboljsanje nivoa RolePlay-a u organizaciji.
1.Novi članovi banda koji nisu dobro upoznati s pravilima pomogli bi da postanu najbolji u svom poslu.
2.Bili bi aktivni u ghettu sto se tice grafita i robanja i radili bi sto vise akcija ukljucujuci akcije s drugim bandama.
3.Za uspješno odradene akcije i aktivnosti dijelio bi bonuse ljudima koji to zaslužuju.
2. Vaše godine 17
3. Vremenska zona:UTC+2
4. Prosjek online po danu:5+
5. Vaš Discord adi.00
6. Vaše ingame ime:Adii Shuxna
7. Vaš ID: 9266
Dodatne informacije
1. Lider za..... The Bloods Streets Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Pre svega imam veliku želju da vodim ozbiljnu i aktivnu organizaciju kao što je blood street gang. Smatram da imam ogromnog iskustva u roleplayu, posebno u gangovima, i znam kako funkcioniše vođenje ekipe, donošenje pravih odluka i organizacija akcija.
- Znam kako voditi tim i motivisati članove kroz prethodno iskustvo u drugim organizacijama, naučio sam kako motivisati ljude da ostanu aktivni, lojalni i da daju maksimum. Komunikacija i poštovanje su ključ, a to je nešto što unosim kao lider.
- Znam pravila servera i RP pravila, i želim da organizacija bude ozbiljna i poštovana,cilj mi je da RP bude na visokom nivou i da naša organizacija ima reputaciju ozbiljnosti i kvaliteta. Ne želim da budemo poznati po DM-u i lošem ponašanju, već po taktičnosti, organizaciji i dobrom RP-u.
3.Vas savet za poboljsanje nivoa RolePlay-a u organizaciji.
1.Novi članovi banda koji nisu dobro upoznati s pravilima pomogli bi da postanu najbolji u svom poslu.
2.Bili bi aktivni u ghettu sto se tice grafita i robanja i radili bi sto vise akcija ukljucujuci akcije s drugim bandama.
3.Za uspješno odradene akcije i aktivnosti dijelio bi bonuse ljudima koji to zaslužuju.