Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Bloods Street Gang | Adii Shuxna 9266

Rejected
Status
Not open for further replies.

Adii Shuxna

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Andrej
2. Vaše godine 17
3. Vremenska zona:UTC+2
4. Prosjek online po danu:5+
5. Vaš Discord adi.00
6. Vaše ingame ime:Adii Shuxna
7. Vaš ID: 9266

Dodatne informacije

1. Lider za..... The Bloods Streets Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Pre svega imam veliku želju da vodim ozbiljnu i aktivnu organizaciju kao što je blood street gang. Smatram da imam ogromnog iskustva u roleplayu, posebno u gangovima, i znam kako funkcioniše vođenje ekipe, donošenje pravih odluka i organizacija akcija.
  2. Znam kako voditi tim i motivisati članove kroz prethodno iskustvo u drugim organizacijama, naučio sam kako motivisati ljude da ostanu aktivni, lojalni i da daju maksimum. Komunikacija i poštovanje su ključ, a to je nešto što unosim kao lider.
  3. Znam pravila servera i RP pravila, i želim da organizacija bude ozbiljna i poštovana,cilj mi je da RP bude na visokom nivou i da naša organizacija ima reputaciju ozbiljnosti i kvaliteta. Ne želim da budemo poznati po DM-u i lošem ponašanju, već po taktičnosti, organizaciji i dobrom RP-u.

3.Vas savet za poboljsanje nivoa RolePlay-a u organizaciji.

1.Novi članovi banda koji nisu dobro upoznati s pravilima pomogli bi da postanu najbolji u svom poslu.

2.Bili bi aktivni u ghettu sto se tice grafita i robanja i radili bi sto vise akcija ukljucujuci akcije s drugim bandama.

3.Za uspješno odradene akcije i aktivnosti dijelio bi bonuse ljudima koji to zaslužuju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom