Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Milos Shadow

Player
Player
1. Milos
2. 17
3. GMT+1
4. 3+ sati
5. milos0691
6. Milos Shadow
7. 9262

Dodatne informacije

1. Lider za..... The Bloods Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Zelja mi je postati lider da vodim neku gang organizaciju zbog mog iskustva kog sam steko i mog znanja u rpu, mislim da bi doneo odlican kvalitet u Bloodsima koji drugi konkurenti ne bi mogli da donesu ovoj organizaciji
2. Znam kako bih organizovao/vodio ekipu kroz znanja koje sam stekao kao high council u ostalim gang organizacijama. Dobar i razuman vodja je jedan od kljuca do cilja koji treba da se postigne, od toga se dolazi do postovanja i komunikacije.
3. Znam pravila servera i pravila RPa i mojim vodjstvom bi stekao reputaciju ove organizacije, takodje bih digao RP na sledeci nivo i zeleo bih da se za ovu organizaciju zna po odlicnoj taktici u svemu i po postovanju izmedju clanova kao sto je danas problem u gang organizacijama.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1. Clanovi koji dodju da se zaposle a nisu upoznati sa pravilima, pomogao bi im da nauce pravila kako bi im pomogo da se zaposle ako imaju zelju
2. Postali bi vise aktivni po geto zoni, akcije samostalno, akcije sa drugim organizacijama
3. Za akcije koje uspesno prodju ljudi bi dobivali bonuse i pluseve za rank up
4. Danasnje organizacije imaju previse high council clanove, na primer imaju vise ljude u hc nego obicne clanove, taj broj bi ovde bio limitiran i znao bi se neki red

Status
Not open for further replies.
Top Bottom