Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
77542
Players nickname
Andjela Killa
Suspect ID
00:00
Date of violation
Apr 16, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1314912/#post-4563596

Zile Sccharrfonel

Player
Player
Jok sta cu ba vas da se pucam uso sam u kucu nerazumem gde da se skolin eti u kucu nevidim sam sebe kacis razmisli malo nemas razlog zasto me pucas pucas 1 i nikakav ro2win ja sam se sklonio necu da skacem na glavu dole ili da se pucam sa vama na primer razmisli malo bar mali

Zile Sccharrfonel

Player
Player
Kroz garazu da se vratim ne mogu tako da vratio sma se u kucu neznam sta si ti zamisljao sto se mene tice kaci mene brita al kacis samog sebe i tvoje pucanje na 1 i nemate razlog kacu meni jos lepse

Free Hugo Killa

Free Hugo Killa🤍
Player
Samo lepo zamoli da povucem i sve je reseno a ne da trazis duzi pov i ako znas da imam i ako znas da je to cela situacija al dobro reci brate necu warn povuci i tjt

Zile Sccharrfonel

Player
Player
Nemoras stavarno mene briga ja skinem to lagano al ti ces dobiti za dzabe i tvoji ja to zbog tebe ako neces nista ostavi uzivaj onda

Zile Sccharrfonel

Player
Player
Dobro je razumeo nismo nista trebalu da pisemo e da ih kazne za dzabe al sta cu kazne ga sto je glup ja mu pisem nevredi al razumeo je

Top Bottom