Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Dida Kismo

Dida
Player
1. Vaše ime IRL - Dimitrije
2. Vaše godine - 17
3. Vremenska zona - GMT+2
4. Prosjek online po danu - 4h
5. Vaš Discord - didaa133
6. Vaše ingame ime - Dida Kismoo
7. Vaš ID - 76716

Dodatne informacije

1. Lider za: EMS

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Posvecenost
- Svaki put kada sam bio u negoj organiciji ne vezano da li je EMS ili neka druga ja sam davao uvek 100% svojih mogucnosti i trudio se da svaki zadatak bude odradjen na najvisem nivou, pa bi se isto tako potrudio da izvrsavam svoje duznosti i kao lider ove organizacije.
2.2 Ljubav
-Jedan od razloga zasto zelim biti lider ove organizacije jeste daj da iz nje vucem mnogo lepih uspomena iz proslosti, jako mi je prirasla k srcu te bi voleo da pokazem da mogu da vodim ovu organizajicu besprekorno i bez ikakvi poteskoca/problema
2.3 Iskustvo
-Takodje jedan od razloga zasto sam se prijavio da budem lider ove organizacije jeste taj da imam ogromno iskustvo u veci EMS-a, bezbroj puta sam bio pomocnik/zamenik lidera, a takodje sam bio i currator ove organizacije na neko vreme.
2.4 Zelja
-Po meni jedna od najbitnijih stavki jeste zelja, mnogi se prijavljuju da budu lideri samo da bi bili lider, ali ne i ja...Imam veliku zalju da EMS podignem ponovo na noge posle svega sta je prosla, a smatram da ako je covek stvarno zeljan necega da ce on to i da ostvari.
2.5 Ljudstvo
-Imam vec par iskusnih ljudi u glavi koje bi stavio na zamenike/asistente koji bi radili taj posao besprekorno i samim tim pomagali i meni i ostalim kolegama u organizaciji.
2.6 Korupcija

Kao currator ove organizacije, a slobodno mogu reci u ovom trenutnku primetio sam da sve vise ljudi krade maske/pancire te ih prodaje na pijaci, kao lider bi vodio strogu evidenciju ko uzima maske/pancire preko dozlovljene kolicine, te bi pokusao to da smanjim na minimum

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Odnosi sa drugim organizacijama
-Trudio bi se da imam prijateljske odnose sa svim organizacijama i da svi budemo tu jedni za druge kad je potrebno
3.2 Obuka/Trening
-Svaki novi clan bi bio duzan da prodje obuku, odnosno da mu neki iskusniji clan odrzi trening da ne bi dolazilo do krsenja pravila
3.3 Rankovi
-Sto se tice rankova ne bi ih delio samo tako nego bi svaki clan morao da ga zasluzi tako sto salje svoju dnevnu aktivnost u Patrol-Log na Discordu.
3.4 Korupcija
-Posto se pre cesto desavalo da pojedini clanovi kupe rank on neke visoke komande ja bi to resio tako sto bi zaposlenom koji je kupio rank dao otkaz, a ovom sto je prodao rank spustio bi ga na obicnog bolnicara i isao bi sve iz pocetka
3.5 Bonusi
-Najaktivnijem radniku na kraju nedelje bi dao bonus kao dodatan motivator njemu i drugim zaposlenima|
3.6 Lekovi
-Insistirao bi na tome da svaki clan odveze bar jednu-dve ture lekova mimo glavne lab akcije koju bi odrzao svaki dan-dva kako nikad ne bi imali problem sa lekovima.

4. Cinovi

30 - 01 | Direktor
29 - 02 | Zamenik direktora
28 - 03 | Asistent direktora
27- 04 | Sef odeljenja
26- 05 | Supervizor
-------------High Command--------------
25 - Direktor laboratorije
24 - Zam. Direktora laboratorije
23 - Inspektor zdravlja
22 - Instruktor
21 - Sef ambulante