---
**Informacije**
1. Vaše ime u RL: Jovan
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 3–7 sati
5. Vaš Diskord: yovan_zenin
6. Vaše Ingame ime:yovan zenin
7. Vaš ID: 83606
---
**Dodatne Informacije**
1. Lider za Los Santos Bloods
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
* Prvi razlog: Imam prethodno iskustvo u gang organizacijama i upoznat sam sa svim sistemima (eventi, pravila geta, organizacija članova). Zbog toga smatram da mogu stabilno i kvalitetno voditi organizaciju.
* Drugi razlog: Želim okupiti aktivnu i ozbiljnu ekipu koja će raditi timski i graditi dobar ugled organizacije na serveru. Fokus bi bio na disciplini, komunikaciji i međusobnom poštovanju.
* Treći razlog: Smatram da mogu doprinijeti razvoju RolePlay-a kroz organizovane akcije, kvalitetan RP i fer odnos prema drugim igračima.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji
* Uvesti redovne treninge i sastanke kako bi članovi bolje razumjeli svoja zaduženja i RP situacije.
* Poticati kvalitetan i realističan RolePlay umjesto brzog i neorganizovanog igranja.
* Uspostaviti jasnu hijerarhiju i sistem napredovanja kako bi članovi imali motivaciju za trud i aktivnost.
* Organizovati češće RP evente i interne aktivnosti kako bi organizacija bila aktivnija i zanimljivija.
---
---
Rankovi
1.Suspend
2.Newbie
3.Dealer
4.Capo
5.Gang Member
6.Graffiti Team
7.Graffiti Team Leader
8.Shot calller
9.Turfer
10.O.G.
11.Under Boss
12.The GodFather
13.Leader
**Informacije**
1. Vaše ime u RL: Jovan
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 3–7 sati
5. Vaš Diskord: yovan_zenin
6. Vaše Ingame ime:yovan zenin
7. Vaš ID: 83606
---
**Dodatne Informacije**
1. Lider za Los Santos Bloods
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
* Prvi razlog: Imam prethodno iskustvo u gang organizacijama i upoznat sam sa svim sistemima (eventi, pravila geta, organizacija članova). Zbog toga smatram da mogu stabilno i kvalitetno voditi organizaciju.
* Drugi razlog: Želim okupiti aktivnu i ozbiljnu ekipu koja će raditi timski i graditi dobar ugled organizacije na serveru. Fokus bi bio na disciplini, komunikaciji i međusobnom poštovanju.
* Treći razlog: Smatram da mogu doprinijeti razvoju RolePlay-a kroz organizovane akcije, kvalitetan RP i fer odnos prema drugim igračima.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji
* Uvesti redovne treninge i sastanke kako bi članovi bolje razumjeli svoja zaduženja i RP situacije.
* Poticati kvalitetan i realističan RolePlay umjesto brzog i neorganizovanog igranja.
* Uspostaviti jasnu hijerarhiju i sistem napredovanja kako bi članovi imali motivaciju za trud i aktivnost.
* Organizovati češće RP evente i interne aktivnosti kako bi organizacija bila aktivnija i zanimljivija.
---
---
Rankovi
1.Suspend
2.Newbie
3.Dealer
4.Capo
5.Gang Member
6.Graffiti Team
7.Graffiti Team Leader
8.Shot calller
9.Turfer