Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
65777
Players nickname
Ilija
Suspect ID
89807
Date of violation
Apr 18, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/uJ9tcfmCh00

Ilija Blackk

Player
Player
ZNACI LIK JEBENO 3 LUKE METAK NE MASI ISTO I ONAJ MISTIK 88934 LIKOVI IZ KRUGA NE IZLAZE SVAKOG JEBENO UBIJAJU I 2V1 UBIJA RESAVAJTE

MarliMarlison

Player
Player
Znaš da ovdje ne pripadaju takve riječi. I kao što sam rekao, nisam te ubio; rado ću ti pokazati dio gdje si rekao da varam, ali ostatak možeš dobiti od osobe koja te ubila.

Ilija Blackk

Player
Player
Ne gubi se nauci se pucas
Praviš se pametan niko te ništa ne pita. Težak si nebitalac a mešaš se.Guzicu sa foruma ne skidas i samo govoris ljudima kako du bezruki.Sve smaraš, mnogo si toxičan. Da si neki pucač znao bi te. Drugi offtop pa se zajebi i dobij 3 da se lepo vidimo za 7 dana 🫡🤡👻

Last edited:

MarliMarlison

Player
Player
Praviš se pametan niko te ništa ne pita. Težak si nebitalac a mešaš se.Guzicu sa foruma ne skidas i samo govoris ljudima kako du bezruki.Sve smaraš, mnogo si toxičan. Da si neki pucač znao bi te. Drugi offtop pa se zajebi i dobij 3 da se lepo vidimo za 7 dana 🫡🤡👻
Zašto vrijeđaš druge? Prilično sam siguran da ovakve stvari ovdje ne pripadaju; jasno je da ti ova igra ne prija, a zapravo, u tvojoj dobi uopće ne bi trebao igrati GTA – zato te pita "Imaš li 18 ili više godina?" kad je kupuje

MarliMarlison

Player
Player
Ne gubi se nauci se pucas
Ne voli kad je netko bolji od njega i daje negativne glasove svakom zahtjevu za POV jer očito nije moguće biti toliko dobar čak i ako imaš visok ID, a u njegovom svijetu ne postoji ništa poput 'FiveM', jer tamo igram s prijateljima već godinama i ako si dobar tamo, dobar si i ovdje.

Ilija Blackk

Player
Player
Zašto vrijeđaš druge? Prilično sam siguran da ovakve stvari ovdje ne pripadaju; jasno je da ti ova igra ne prija, a zapravo, u tvojoj dobi uopće ne bi trebao igrati GTA – zato te pita "Imaš li 18 ili više godina?" kad je kupuje
Ne znas ni koliko godina imam samo trash talkas nisi bolji nego sk citer. Tako je u zivotu kad si bezruk mora de kupi cit. Lik kojeg sam OKACIO takodje je dobio cheats. Tako ces i ti proci sa aim lockom

MarliMarlison

Player
Player
Ne znas ni koliko godina imam samo trash talkas nisi bolji nego sk citer. Tako je u zivotu kad si bezruk mora de kupi cit. Lik kojeg sam OKACIO takodje je dobio cheats. Tako ces i ti proci sa aim lockom
Sudeći po tvom glasu, ne možeš imati više od 14 godina, a da si već imao 18, ne bi tako razgovarao s drugima.

MarliMarlison

Player
Player
Jasno je da tvoja emocionalna zrelost ovisi o Grand RP-u i da ne možeš prihvatiti da je itko bolji od tebe. Rado bih ti pokazao tri udarca koje sam ti zadao, ali kao što sam rekao, ubio te Mystic, a ne ja.

Nikola Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Nako Pregleda dokaza, odlucio sam Odbiti ovu zalbu

( Na vasem POV-u nema nikakvih dokaza za POV REQ/CHEATS ID: 89807, samim tim zalba ce biti odbijena )​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom