Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Jusuf Ali

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Jusuf
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: Gmt+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 20:00 do 03:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 6h+
6. Vaš Discord: jusuf0909
7. Vaše ingame ime: Yusuf Makalister
8. Vaš ID: 41677
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?

Od pocetka mog boravka na ovom projektu video sam dosta admina kako sprovode pravila i kako pomazu ostalim igracim koji se nalaze u nekim situacijama u kojima im je potrebna pomoc bilo da li je to radi informacije ili da ih izbavi iz nekih mesta na kojima su se zaglavili. Ja sam se razmisljao da postanem admin, da bi mogao da pomognem igracim kojima je potrebna pomoc. Zelja mi je bila da postanem admin iz razloga da poboljsam Role Play na serveru i da svaki vid krsenja pravila bude kaznjen i da se krsenje pravila smanji na minimum.

2. Koje su vaše prednosti?
Poznavanje pravila ( Tokom mog boravka na ovom projektu prosao sam kroz svakavke situacija i svakakve scenarija u kojima sam sva pravila prosao u praksi.)
Timski rad ( Dosta sam kolegijalan, znam raditi sa ljudima i uvek sam na raspolaganju ako treba pomoci drugim adminima.)
Komunikativnost (Jako sam komunikativan, uvek sam za to da komuniciram sa igracima kako bi im pomogao npr. treba im pomoc oko nekih pravila, situacija itd.)

3. Koje su vaše najveće slabosti?
Smatram da kao admin na ovom projektu nebi trebao imati nikakve slabosti tako da ih ni nemam.

4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Spreman sam to uraditi da bih postao administrator.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
I ako nemam biznis, ucinio bih to.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Trenutno nema nikakva situacija koja bi me sprecila da budem aktivan.

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Sada si se tek vratio igrati nakon par mjeseci, pokazi konstantnu aktivnost i prijavi se za 14d​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom