Poštovanje, danas sam odbijen za intervju za Bloods zbog nezadovoljavanja kriterijuma za lidera. Pre otprilike 15–20 dana bio sam na intervju za Balase i sve je bilo u redu nisam prošao ali to je do mene, ali sam uspešno bio pozvan na taj isti intervju. Nakon toga dobio sam ban za “pov req”, u kojem nije ni bilo pova. Administrator me je banovao, a odmah sam podneo žalbu, na koju mi je Nixa Simba odgovorio da je kazna skinuta i da je u pitanju greška.
Sada, posle 15–20 dana, ponovo sam se prijavio za lidera i odbijen sam zbog tog slučaja, iako je u pitanju bila greška administratora. Voleo bih da dobijem priliku da se ponovo pojavim i da i dalje imam šansu za poziciju lidera.
EVO SVI LINKOVI:
za lidera balasa :Rejected - Leader za The Ballas Gang | Layz Impact
greska administratora za pov req:Approved - pov req | 0000
zalba na administratora i dobijanje unbana isti dan:Approved - Pogresno donesena odluka | Dida Kismo
za lidera bloodsa gde sam odbijen:Rejected - Leader za The Bloods Street Gang | Layz Soure
Hvala vam na čitanju i nadam se pozitivnom odgovoru.
Sada, posle 15–20 dana, ponovo sam se prijavio za lidera i odbijen sam zbog tog slučaja, iako je u pitanju bila greška administratora. Voleo bih da dobijem priliku da se ponovo pojavim i da i dalje imam šansu za poziciju lidera.
EVO SVI LINKOVI:
za lidera balasa :Rejected - Leader za The Ballas Gang | Layz Impact
greska administratora za pov req:Approved - pov req | 0000
zalba na administratora i dobijanje unbana isti dan:Approved - Pogresno donesena odluka | Dida Kismo
za lidera bloodsa gde sam odbijen:Rejected - Leader za The Bloods Street Gang | Layz Soure
Hvala vam na čitanju i nadam se pozitivnom odgovoru.