Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
73639
Players nickname
Acko Uchiha
Administrators nickname
Matej Angel
Date
Apr 15, 2026
Time
20:04
Proofs
http://gta5grand.com/forum/threads/1313868/

Acko

Player
Player
Poštovanje, danas sam odbijen za intervju za Bloods zbog nezadovoljavanja kriterijuma za lidera. Pre otprilike 15–20 dana bio sam na intervju za Balase i sve je bilo u redu, pre toga sam bio na jos 3 ispitivanja i nisam prosao, to je do mene sto nisam prosao, i pre jedno 2 nedelje sam dobio ban za PD 1.7 Famwar i dan posle mi je kazna bila skinuta zato sto se videlo da sam ja upravu i da nisam nista preskrsio... I sada sam se prijavio za lidera za The Bloods Street Gang i odbijen sam zbog tog slucaja... Nadam se da mogu da dobijem ponovo priliku da se prijavim da postanem lider organizacije zato sto je to moj san..
Evo su svi linkovi:
Approved - P.D 1.7 (Famwar) | Micka mic ovde je gde sam dobio skidanje kazne
Rejected - Leader za The Ballas Gang | Acko Romale ovde sam bio prihvacen za Ballas ispitivanje
Rejected - Leader za The Famillies | Acko Romale ovde sam bio prihvacen za Famillies ispitivanje
Rejected - Leader za The Bloods Street Gang | Acko Romale ovde sam bio prihvacen za Bloods ispitivanje
Rejected - Leader za The Ballas Gang | Ackoo Knoxxx ovde sam bio prihvacen za Ballas ispitivanje|
Rejected - Leader za The Bloods Street Gang | Acko Uchiha i ovde je gde sam odbijen za Bloodse..
Voleo bih da ponovo mogu da se prijavim za lidera zato sto je to moj san i cilj...

Hvala vam na čitanju i nadam se pozitivnom odgovoru.
Acko Uchiha...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom