Poštovanje, danas sam odbijen za intervju za Bloods zbog nezadovoljavanja kriterijuma za lidera. Pre otprilike 15–20 dana bio sam na intervju za Balase i sve je bilo u redu, pre toga sam bio na jos 3 ispitivanja i nisam prosao, to je do mene sto nisam prosao, i pre jedno 2 nedelje sam dobio ban za PD 1.7 Famwar i dan posle mi je kazna bila skinuta zato sto se videlo da sam ja upravu i da nisam nista preskrsio... I sada sam se prijavio za lidera za The Bloods Street Gang i odbijen sam zbog tog slucaja... Nadam se da mogu da dobijem ponovo priliku da se prijavim da postanem lider organizacije zato sto je to moj san..
Evo su svi linkovi:
Approved - P.D 1.7 (Famwar) | Micka mic ovde je gde sam dobio skidanje kazne
Rejected - Leader za The Ballas Gang | Acko Romale ovde sam bio prihvacen za Ballas ispitivanje
Rejected - Leader za The Famillies | Acko Romale ovde sam bio prihvacen za Famillies ispitivanje
Rejected - Leader za The Bloods Street Gang | Acko Romale ovde sam bio prihvacen za Bloods ispitivanje
Rejected - Leader za The Ballas Gang | Ackoo Knoxxx ovde sam bio prihvacen za Ballas ispitivanje|
Rejected - Leader za The Bloods Street Gang | Acko Uchiha i ovde je gde sam odbijen za Bloodse..
Voleo bih da ponovo mogu da se prijavim za lidera zato sto je to moj san i cilj...
Hvala vam na čitanju i nadam se pozitivnom odgovoru.
Acko Uchiha...
Evo su svi linkovi:
Approved - P.D 1.7 (Famwar) | Micka mic ovde je gde sam dobio skidanje kazne
Rejected - Leader za The Ballas Gang | Acko Romale ovde sam bio prihvacen za Ballas ispitivanje
Rejected - Leader za The Famillies | Acko Romale ovde sam bio prihvacen za Famillies ispitivanje
Rejected - Leader za The Bloods Street Gang | Acko Romale ovde sam bio prihvacen za Bloods ispitivanje
Rejected - Leader za The Ballas Gang | Ackoo Knoxxx ovde sam bio prihvacen za Ballas ispitivanje|
Rejected - Leader za The Bloods Street Gang | Acko Uchiha i ovde je gde sam odbijen za Bloodse..
Voleo bih da ponovo mogu da se prijavim za lidera zato sto je to moj san i cilj...
Hvala vam na čitanju i nadam se pozitivnom odgovoru.
Acko Uchiha...