1. Vaše ime IRL: Marija
2. Vaše godine: 21
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 3+ sati
5. Vaš Discord: marija511
6. Vaše ingame ime: Marija Mersii
7. Vaš ID: 86956
1. Lider za: Emergency Medical Services
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Odgovornost i etika
Uvijek pristupam situaciji smireno to je kljucno za Emergency Medical Services . Rad pod pritiskom mi nije strana stvar, brzo i korektno donosim teske odluke u kriticnim situacijama, bez kobnih poslijedica po organizaciju.
2.2 Aktivnost i organizacija tima
Uz moju redovnu aktivnost spremna sam da organizujem ekipu, koja ce svakom momentu biti na raspolaganju gradjanstvu tako i kolegama iz drugih state organizacijama. Uz uzi krug suradnika aktivno cemo organizirati i rasporediti poslove po odeljenjima
2.3 Medicinsko znanje, organizacija i resavanje konflikata
Zavrsila sam medicinsku skolu, sto mi omogucava da Emergency Medical Services roleplay obavljam na realistican i profesionalan nacin, uz pravilno razumjevanije medicinskih situacija. Svakoj situaciji pristupam odgovorno i ozbiljno, trudim se da donosim promisljene odluke i budem primjer ostalim clanovima tima. Takodje, posjedujem sposobnost rjesavanja konflikata, sto mi omogucava da smirim napete situacije i odrzim dobru atmosferu medju igracima i kolegama.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Organizacija, timski rad i postovanje hijerarhije u Emergency Medical Services-u
Imam izrazene organizacione sposobnosti, zahvaljujući kojima mogu efikasno da rasporedim zadatke i odrzim red u timu, sto doprinosi boljoj funkcionalnosti Emergency Medical Services. Takodje, smatram da je timski rad veoma vazan, jer dobra suradnja izmedju clanova omogucava brze i kvalitetnije izvrsavanje intervencija. Pored toga, postujem hijerarhiju u organizaciji, sto znaci da znam redoslijed odgovornosti i donosim odluke u skladu sa svojim ovlastenjima, bez stvaranja kaosa u timu.
30 - 01 | Direktor
29 - 02 | Zamjenik direktora
28 - 03 | Asistent direktora
27- 04 | Sef odjeljenja
26- 05 | Supervizor
-------------High Command--------------
25 - Direktor laboratorije
24 - Zam. Direktora laboratorije
23 - Inspektor zdravlja
22 - Instruktor
21 - Sef ambulante
20 - Sef hitne pomoci
----------------High Staff----------------
19 - Sef kirurgije
18 - Kirurg
17 - Psiholog
16 - Medicinski savijetnik
15 - Stariji pilot
14- Mladji pilot
13 - Kemicar
12 - Ginekolog
11 - Pedijatar
10 - Ambulanta
9 - Visi doktor
8 - Doktor
7 - Mladji doktor
6 - Medicinski tehnicar
5 - Medicinska sestra
4 - Doktor na obuci
3 - Suspend 24h
2 - Suspend 48h
1 - Suspend 72h
Sretno svim kandidatima!!
2. Vaše godine: 21
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 3+ sati
5. Vaš Discord: marija511
6. Vaše ingame ime: Marija Mersii
7. Vaš ID: 86956
1. Lider za: Emergency Medical Services
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Odgovornost i etika
Uvijek pristupam situaciji smireno to je kljucno za Emergency Medical Services . Rad pod pritiskom mi nije strana stvar, brzo i korektno donosim teske odluke u kriticnim situacijama, bez kobnih poslijedica po organizaciju.
2.2 Aktivnost i organizacija tima
Uz moju redovnu aktivnost spremna sam da organizujem ekipu, koja ce svakom momentu biti na raspolaganju gradjanstvu tako i kolegama iz drugih state organizacijama. Uz uzi krug suradnika aktivno cemo organizirati i rasporediti poslove po odeljenjima
2.3 Medicinsko znanje, organizacija i resavanje konflikata
Zavrsila sam medicinsku skolu, sto mi omogucava da Emergency Medical Services roleplay obavljam na realistican i profesionalan nacin, uz pravilno razumjevanije medicinskih situacija. Svakoj situaciji pristupam odgovorno i ozbiljno, trudim se da donosim promisljene odluke i budem primjer ostalim clanovima tima. Takodje, posjedujem sposobnost rjesavanja konflikata, sto mi omogucava da smirim napete situacije i odrzim dobru atmosferu medju igracima i kolegama.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Organizacija, timski rad i postovanje hijerarhije u Emergency Medical Services-u
Imam izrazene organizacione sposobnosti, zahvaljujući kojima mogu efikasno da rasporedim zadatke i odrzim red u timu, sto doprinosi boljoj funkcionalnosti Emergency Medical Services. Takodje, smatram da je timski rad veoma vazan, jer dobra suradnja izmedju clanova omogucava brze i kvalitetnije izvrsavanje intervencija. Pored toga, postujem hijerarhiju u organizaciji, sto znaci da znam redoslijed odgovornosti i donosim odluke u skladu sa svojim ovlastenjima, bez stvaranja kaosa u timu.
30 - 01 | Direktor
29 - 02 | Zamjenik direktora
28 - 03 | Asistent direktora
27- 04 | Sef odjeljenja
26- 05 | Supervizor
-------------High Command--------------
25 - Direktor laboratorije
24 - Zam. Direktora laboratorije
23 - Inspektor zdravlja
22 - Instruktor
21 - Sef ambulante
20 - Sef hitne pomoci