By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!svaka cast od mene izvinjenje , ali da jebes majku nekom ko je stariji od tebe bar 10 godina mislim da nema smisla
Dokaz da psovanje je bilo njemu ?svaka cast od mene izvinjenje , ali da jebes majku nekom ko je stariji od tebe bar 10 godina mislim da nema smisla
de nepravi se ti pametan ti vise na svakom forumu siDokaz da psovanje je bilo njemu ?
Tebra ja sam na pov-u ali nema dokaza da je vredanje islo njemu lagan side nepravi se ti pametan ti vise na svakom forumu si
A i da je vredanje nije njemu u facu ili na discordu ili ooc-chat ili bilo gde IG ili OOCde nepravi se ti pametan ti vise na svakom forumu si
druze ne psuje bane psujes ti , psujes majku nekome , j...s mu sve i po nacionalnosti nekom govoris da je siptar to su sve tvoje reci . svaka cast na kulturi iako nemas vise od 10 godinaA i da je vredanje nije njemu u facu ili na discordu ili ooc-chat ili bilo gde IG ili OOC
10-2druze ne psuje bane psujes ti , psujes majku nekome , j...s mu sve i po nacionalnosti nekom govoris da je siptar to su sve tvoje reci . svaka cast na kulturi iako nemas vise od 10 godina
Hejtanje po glasu a a a tako a a a procenio si po glasu da iam 10 godina a a a kakav si ti anstajni jos jedna stvar ja ovde vidim samo game ne vidim na pov da snima i ostale zaslone
nisam ja taj u videu koji psujesvaka cast od mene izvinjenje , ali da jebes majku nekom ko je stariji od tebe bar 10 godina mislim da nema smisla
mislim, mozda zato sto ne alt tabujem u sred gunfighta da vidim nesto?i jos jedna stvar ja ovde vidim samo game ne vidim na pov da snima i ostale zaslone
Nvidia je zabranjena?i jos jedna stvar ja ovde vidim samo game ne vidim na pov da snima i ostale zaslone
Pozdrav,
takoePozdrav,
dobilse nagradu za ulaganje