Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
74994
Players nickname
Levu Ilyhryu
Administrators nickname
Nikola Armani
Date
Apr 18, 2026
Time
12:00
Proofs
xxx

Leeevuuuuu

Player
Player
Postovana administracijo ovim putem vas pozdravljam i pisem ovaj zahtev ali vise mozemo reci pitanje za vas. Naime postavio sam aplikaciju za leadera organizacije Bloods Street Gang i cekao sam par dana da bih dobio odgovor na nju i juce kada sam se probudio usao sam na safari i otisao na grand rp forum od rs servera da pogledam da li je moja aplikacija prihvacena, ili odbijena, te sam imao sta i da vidim. Dobio sam negativan odgovor od strane Administraotra Aleksa Borge u kome je moja aplikacija odbijena, gde je pisao razlog ,,Odbijeno! Banovan si>'' Kada sam usao na svoj acc ugledao sam da sam blokiran za Generalno Pravilo 1.4, iz meni ne poznatog razloga. Te mene zanima koji su id-evi svih akaunta koje sam ja navodno pravio i dobio ban zbog njih i da li cu moci ponovo zaigrati na svome acc-u pod ID-em 74994

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
U novoj zalbi dostavi prvobitno ime socail cluba sa kojeg je napravljen akaunt uz dokaz o istom

Status
Not open for further replies.
Top Bottom