Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved P.Z.Z GP 6.15 | 88823 80418 87942 73288 9068 66367 71812 89861

Status
Not open for further replies.
Your ID
17697
Players nickname
Don_Gotti
Suspect ID
88823
Date of violation
Apr 19, 2026
Time of violation
21:56
Proofs
https://youtu.be/rU1OMJh0-Po

ZakilaZakila

Player
Player
Bio sam u svom posedu, naisla su par automobila, pitao sam ih sta rade i iz kog su fama oni su mi rekli ja rekao dobri ste, i oni mi poceli brojati iako u crvenoj zoni bio sam kod svoje kuce i cim su krenuli da broje bez ikakvog rp razloga, ja sam se sklonio i krenuo da trcim ka vratima svoje kuce i onda su me tu ubili, koliko sam upucen od strane administracije receno mi je da ne sme na privatnom posedu bez ikakvog razloga ubiti nekoga jer je posed valjda nepisana zelena zona, zatim su dosli ispred mojih vrata i tu gde lezim podigli me i naredili da dignem ruke, opljackali me i otisli rekli da ce se vratiti opet. Mislim i smatram da je krsenje. I da takodje, kontaktirao sam administraciju koja mi je rekla sve ovo da kacim za ova pravila.

Last edited:

Denis Miic

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu

Molim vas ispravite link preko kojeg ste ostavili dokaz zalbe konkretno (proofs) . Format za ispravno popunjavanje zalbe pogledajte > OVDJE

Imate rok 12 sati

ZakilaZakila

Player
Player
Ispravljeno ima 2 linka jedan je pod proofs jedan u opisu jer nisam mogao 2 linka proofs da stavim

Denis Miic

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu

ID 17697 će biti kažnjen za MetaGaming (MG) ~

Zabranjeno mešanje IC i OC informacija.
Pricali ste na discordu i da su vas ubili i koliko ih je !
Pracvila pzz i gp 6 15 nisu prekrsena jel ste u getu!​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom