Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
42648
Players nickname
Mek Milan
Administrators nickname
Aldin Verstapen
Date
Apr 7, 2026
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1315753/

Mek Milan

TONIGHT IS THE NIGHT
Player
Moje postovanje,

Zamolio bih vas da detaljno procitate ovo i da me razumete.

GP 1.1 (prvi put) obrazlozenje-U maju prosle godine sam bnaovan prvi put za 1.1 jer sam promenio komp a nisam vam javio jer nisam bio upucen u pravila.Pisao sam unban appeal i domah ste me unbanovali i mnogo sam vam zahvalan na tome,ali sada vas molim da razumete situaciju da ne izgleda kao da sam prokockao drugu sansu.

GP 1.1 x2(trenutni ban) obrazlozenje-U avgustu prosle godine (pre skoro 9 meseci) sam dobio perma ban jer promenio socila club jer mi je stari bio hakovan,a ponovo vam nisam javio i zaista mi je zao zbog toga jer sad izgleda kao da sam protracio vase poverenje da necu ponoviti istu gresku.

Iako sam banovan vec 9 meseci pravila poznajem bolje nego ikad i mogu da vam dam svoje obecanje da ovu ili bilokoju slicnu gresku necu ponoviti.Mnogo mi nedostaje igranje na ovom serveru sa drugarima.Dajem vam casnu rec da vise NIKAD necu ucini nesto ovako,a ukoliko budem ponovo ucinio nesto ovako ili slicno dajte mi black listu sa servera i vise necete cuti za mene.

Vratio sam pristup starom social clubu i mogu da nastavim da igram na njemu ukoliko je potrebno,sto mozete i proveriti.Prihvatam money wipe.

Nadam se da razumete u kakvoj sam situaciji i molim vas za razumevanje i strogo poslednju sansu.

Hvala vam na citanju.

Mek Milan

Status
Not open for further replies.
Top Bottom