Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18431
Players nickname
Luka Loretti
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Mar 8, 2026
Time
00:00
Proofs
/

Luka Loretti

Player
Player
Prošlo je više od 1 mjesec kako sam banan za appeal za G.P 1.1 i doista zapravo je čudno kad neupališ grand vec mjeseca dana i više i nepričaš sa dobrim ljudima kojima si se upoznao na gtandu i kad ti je bilo najteže van grand života i u grand životu uvjek su tuj bili da te guraju napred ili kad netko ispiča tako dobar vic pa počneš plakat koliko je dobar al sad nakon više od mjesec dana bana nema toga ništa nema više RP nema više druženja. I meni je žao što sam to napravo i od svega srca sam se izvinjavam jer nebi niti jedan drugi projekt igrao sam GRANDA igram grand 3 godine i jako sam se lijepo proveo na njemu kao sa drugarima koje sam upoznao neke sam upoznao i u rl životu koji su ti divni ljudi. NiXa ili Abrahame meni je grand uljapšao život od kako sam htio prestati trenirati svoj omiljeni sport sve do neke negativne ocjene u školi uvjek su tuj, tu di sam sada da nije bilo granda i tih predivnih ljudi nebi bio tuj gdje jesam sad puno uspješni u sportu i svemu a to je zagvalan grand rp rs barem mi dajte još jednu šansu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom