Informacije:
1. Vaše ime IRL: Mihael
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5-12
5. Vaš Discord: miha077256
6. Vaše ingame ime: Rikardinjo Akuma
7. Vaš ID 82116
Dodatne informacije:
1. Lider za: The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
2.1 Zelim da budem lider ove organizacije zato sto zelim da u getu bude vise aktivnosti i da ljudi imaju bolja iskustva sa pucanjem
2.2 Bio sam aktivan u svakoj organizaciji do sad imam iskustvo i zelim da naucim nove ljude roleplay-om i ostalim pravilima
2.3 Od uvek sam voleo da pravim talacke i pljacke te bi se spajao sa organizacijama i pravio pravi rp
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1Već imam okupljen tim ozbiljnih i iskusnih igrača, uključujući ljude za turfove, grafite i ostale aktivnosti. Kao lider, cilj mi je da organizacija ima jak ugled. Prioritet bi bio jasno podeljene uloge i akcije koje su povezane iskljucivo sa IC, bez bespotrebnih sukoba. Napredovanje bi zavisilo od aktivnosti i ucestivianja u akcijama, a uz mene bi od starta bio stabilan tim koji bi redovno ucestvovao u svim IC i OC eventima.
3.2U slučaju racija, organizacija bi reagovala najbrzesto moze i branila svoje resurse. Aktivnosti poput pljački, grafita i dešavanja po getu bile bi česte kako bi se održala stalna aktivnost. Zamenici bi imali važnu ulogu, pažljivo bi planirali turfove, vodili akcije u mom odsustvu i zajedno sa mnom odlučivali o prijemu novih članova, kako bi se izbegli problemi u organizacije. Poseban fokus bio bi na turf timu, gde bi se statistika dodatno nagrađivali zbog veće motivacije i boljih rezultata.
┌───────────────┐
│ 13 │ Domac
│ 12 │ Right Hand
│ 11 │ Left Hand
│ 10 │ O.G.
│ 09 │ Turfer
│ 08 │ Shooter
│ 07 │ Enforcer
│ 06 │ Grafiti team lider
│ 05 │ Grafiti team
│ 04 │ Geto lider
│ 03 │ Geto boy
│ 02 │ Hustler
│ 01 │ Suspend
└───────────────┘
3.2U slučaju racija, organizacija bi reagovala najbrzesto moze i branila svoje resurse. Aktivnosti poput pljački, grafita i dešavanja po getu bile bi česte kako bi se održala stalna aktivnost. Zamenici bi imali važnu ulogu, pažljivo bi planirali turfove, vodili akcije u mom odsustvu i zajedno sa mnom odlučivali o prijemu novih članova, kako bi se izbegli problemi u organizacije. Poseban fokus bio bi na turf timu, gde bi se statistika dodatno nagrađivali zbog veće motivacije i boljih rezultata.
┌───────────────┐
│ 13 │ Domac
│ 12 │ Right Hand
│ 11 │ Left Hand
│ 10 │ O.G.
│ 09 │ Turfer
│ 08 │ Shooter
│ 07 │ Enforcer
│ 06 │ Grafiti team lider
│ 05 │ Grafiti team
│ 04 │ Geto lider
│ 03 │ Geto boy