1. Vaše ime IRL: Karlo
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 4-6h
5. Vaš Discord: bukidoktor
6. Vaše ingame ime: Buki Honanza
7. Vaš ID: 59043
Dodatne informacije :
1. Lider za The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1)Bio sam u NG i LSPD, bio sam lider familije ali bih da pređem na kriminal, da budem Lider bande a ne član,
2)Već dugo godina sam u Gradu i naučio sam pravila i važnije od toga znam kako funkcioniše kriminalna organizacija,
3)100 % bih se posvetio kriminalnoj organizaciji da budem kao Lider prisutan na svakom eventu.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1) Dovest cu aktivne igrače tako da svaka aktivnost bude maksimalno popunjen s brojem članova, i paziti da svaki član ima šansu da učestvuje na aktivnostima i da se izbori za svoj bonus.
2) Povećao bih bonuse, tako da bi igrači htjeli dolaziti kod mene u bandu, da se trude i da napreduju i financijski i s rankovima.
3) Strukturna hijerarhija kroz rankove, neće niko dobiti rank bez zasluge. Rankovi se moraju zaslužiti kao i svugdje. Red-Rad-Disciplina.
4) Sto je najbitnije za dobar RP u organizaciji je poznavanje pravila. Tu cu biti strog po tom pitanju. Svaki igrač koji hoće kod mene u bandu će da bude ispitan
o poznavanju pravila jer ne želim da mi neko zbog nepoznavanja pravila upropasti šansu da napravim ozbiljan RP u ovom Gradu s organizacijom.
Neki ciljevi koje bih ja kao Lider htio da ispunim tokom mog mandata.
Osvojiti svaki event u toku sedmice,
Odraditi minimalno 5 talačke u toku sedmice,
Osvojiti 100% Turf War,
Lijepo novčano nagraditi učesnike turfa i ostalih evenata,
Odraditi lijep mandatat, bez prekršenih pravila Grada.
RANKOVI:
1. Suspend
2. Smoker
3. Gangster
4. Ghetto Man
5. Ghetto Team Leader
6. 𝐆𝐫𝐚𝐟𝐟𝐢𝐭𝐢𝐬𝐭
7. Street Boss
8. Graffiti Master
9. Turfer
10.WarLord
11. Event Leader
12. Big Boss
13. CJ
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 4-6h
5. Vaš Discord: bukidoktor
6. Vaše ingame ime: Buki Honanza
7. Vaš ID: 59043
Dodatne informacije :
1. Lider za The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1)Bio sam u NG i LSPD, bio sam lider familije ali bih da pređem na kriminal, da budem Lider bande a ne član,
2)Već dugo godina sam u Gradu i naučio sam pravila i važnije od toga znam kako funkcioniše kriminalna organizacija,
3)100 % bih se posvetio kriminalnoj organizaciji da budem kao Lider prisutan na svakom eventu.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1) Dovest cu aktivne igrače tako da svaka aktivnost bude maksimalno popunjen s brojem članova, i paziti da svaki član ima šansu da učestvuje na aktivnostima i da se izbori za svoj bonus.
2) Povećao bih bonuse, tako da bi igrači htjeli dolaziti kod mene u bandu, da se trude i da napreduju i financijski i s rankovima.
3) Strukturna hijerarhija kroz rankove, neće niko dobiti rank bez zasluge. Rankovi se moraju zaslužiti kao i svugdje. Red-Rad-Disciplina.
4) Sto je najbitnije za dobar RP u organizaciji je poznavanje pravila. Tu cu biti strog po tom pitanju. Svaki igrač koji hoće kod mene u bandu će da bude ispitan
o poznavanju pravila jer ne želim da mi neko zbog nepoznavanja pravila upropasti šansu da napravim ozbiljan RP u ovom Gradu s organizacijom.
Neki ciljevi koje bih ja kao Lider htio da ispunim tokom mog mandata.
Osvojiti svaki event u toku sedmice,
Odraditi minimalno 5 talačke u toku sedmice,
Osvojiti 100% Turf War,
Lijepo novčano nagraditi učesnike turfa i ostalih evenata,
Odraditi lijep mandatat, bez prekršenih pravila Grada.
RANKOVI:
1. Suspend
2. Smoker
3. Gangster
4. Ghetto Man
5. Ghetto Team Leader
6. 𝐆𝐫𝐚𝐟𝐟𝐢𝐭𝐢𝐬𝐭
7. Street Boss
8. Graffiti Master
9. Turfer
10.WarLord
11. Event Leader