Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
72280
Players nickname
Matej Extreme
Suspect ID
1268
Date of violation
Apr 21, 2026
Time of violation
12:52
Proofs
https://youtu.be/9E8TRqE3Uaw

Radomir306

Dobar dan i dovidjenja!
Player
HAHAHAHAHAHAHAH prvo vas dvojica brojite i kada ako tate da ćete umreti onda dosta dosta

Mikac Zarkic

Player
Player
1268 jeste prekrsio pravilo ali svakako vi ste uzvratili paljbu C, tako da idete i vi za 6.15 odnosno ovaj zuti

Radomir306

Dobar dan i dovidjenja!
Player
Vi ste odbrojali momku i krenula je pucnjava kako možeš uopšte da ga kačiš za 6.15 i to me samo zanima kako funkcionise

Radomir306

Dobar dan i dovidjenja!
Player
Sve je u povu mi nismo izbrojali do kraja i lik krenuo pucat po nas
Ako je krenula pucnjava zašto momak koji je snimao opet krenuo da broji od 2.Mene samo to zanima prvo brojite liku i kada skontate da će te umreti vi ocete da bežite.ako mu već pričaš da beži trebali ste odmah da pobegnete a ne da mu prvo brojite pa onda da bežite.To je samo istina ali to odlučuje Administracija.

Matej1234513252

Player
Player
Ako je krenula pucnjava zašto momak koji je snimao opet krenuo da broji od 2.Mene samo to zanima prvo brojite liku i kada skontate da će te umreti vi ocete da bežite.ako mu već pričaš da beži trebali ste odmah da pobegnete a ne da mu prvo brojite pa onda da bežite.To je samo istina ali to odlučuje Administracija.
zato sto tako moj drug okacio samog sebe neko ga krenuo pucat moj drug uzvrati i obojica su bili kaznjeni

Top Bottom