Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
88815
Players nickname
NEZNAM IH
Suspect ID
1268 87500 87573
Date of violation
Apr 21, 2026
Time of violation
14:12
Proofs
https://streamable.com/liaz88

Radomir306

Dobar dan i dovidjenja!
Player
Vidi da na početku nisi hteo da se pomeris i stajao si naspram 3 ljudi koji su imali nišan na tvojoj glavi nemaš strah za svoj zivot

spidoman

Player
Player
momak ovde se vidi da nisi imao strah za svoj zivot imao si 3 puske na glavi odbtojano ti je a i kacio si 3 lika dok te je samo jedan pucao

CaleJeStigao

Player
Player
Napisao sam da nisam odma shvatio sta je reko trebalo mi je malo vremena da mi prodje kroz glavu ali sam se odmako cim sam shvatio sta je reko i bio mi je zivot u opasnosti ali ovo se smatra grin zonom sto znaci da pre pucanja izdaju zahtev i pucaju oni su izdali zahtev s obzirom da ih je troje ja moram ispuniti taj zahtev jer mi je zivot u opasnosti nikako nemogu sam na trojicu ja sam ispunio zahtev ali su me oni ubili

spidoman

Player
Player
ti kada si se odmakao si idalje bio pred njima i imo si puske na glavi u ovakvoj situaciji si trebao da se udaljis daleko a i izadat je razlog i odbtojano je i video si da je masina

CaleJeStigao

Player
Player
ja sam ispunjavao zahtev to sto ih je bilo 3 to mi samo naznacava da nemogu odbiti zahtev jer imam strah od posledica ako odbijem zahtev

Radomir306

Dobar dan i dovidjenja!
Player
Ovaj momak sto mu je odbrojao se jasno čuje gde mu sporo broji da bi momak koji je došao imao više vremena da se udalji.Ali momak je namerno stajao i pre toga je dolazio više pita da ih bejtuje.pozzz

CaleJeStigao

Player
Player
Napisao sam da nisam odma shvatio sta je reko trebalo mi je malo vremena da mi prodje kroz glavu ali sam se odmako cim sam shvatio sta je reko i bio mi je zivot u opasnosti ali ovo se smatra grin zonom sto znaci da pre pucanja izdaju zahtev i pucaju oni su izdali zahtev s obzirom da ih je troje ja moram ispuniti taj zahtev jer mi je zivot u opasnosti nikako nemogu sam na trojicu ja sam ispunio zahtev ali su me oni ubili
opet

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam da prihvatim ovu žalbu.

ID 88815 će biti kažnjen za FearRP jer nije imao strah za svoj život i išao je sam na njih troje (1v3).
ID 1268 će biti kažnjen za G.P 6.15 jer se igrač pomerio van poseda, a vi ste ga odmah pucali bez obzira na to. Na 2 ste pucali.
ID 87500 jeste uperio pištolj, ali nije pucao, te neće biti kažnjen.
ID 87573 neće biti kažnjen jer niti je imao pištolj niti je pucao.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom