Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • PLEASE PAY ATTTENTION

Before making complaint with a prefix for curator of the project please read these rules.
    1. Make complaint only in case if you already posted for high admins and they did not help you.
    2. Complaints for curator of the project ONLY for management level complaints. You can't appeal your warning or 7 days ban. You can appeal only permanent or long-term bans.

Thank you for attention! (c) Mazhor Pluxury
Rejected
Your ID
543852
Players nickname
Goku_Rose
Administrators nickname
Jonny_Odds
Date
Apr 21, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/QEnTgj8

Baran Bal

Player
Player
Merhaba,

Yasak kararına itiraz etmek istiyorum.

Hesap Kimliği: 543852
Yasaklama Nedeni: Güvenlik Yasağı
Yasaklama Tarihi: 21.04.2026

Bence bu yasak, aynı bilgisayarda iki farklı Epic Games hesabı kullandığım için tetiklendi. Oynadığım oyuna bağlı olarak bu hesaplar arasında geçiş yapıyorum (Grand RP için GTA V ve diğer hesapta Fortnite). Bunun şüpheli bir aktivite olarak algılanmış olabileceğini anlıyorum.

Bu durum herhangi bir kuralı ihlal ettiyse, içtenlikle özür dilerim. Kuralları çiğnemek veya sistemi kötüye kullanmak niyetinde değildim.

Hile, VPN veya üçüncü parti yazılım kullanmadığımı ve hesabımı kimseyle paylaşmadığımı açıklığa kavuşturmak istiyorum.

Genellikle Grand RP'yi arkadaşlarımla eğlenmek için oynarım. Zamanımı takas yaparak, günlük Savaş Bileti görevlerini tamamlayarak ve oyunun tadını çıkararak geçiririm. Son zamanlarda Savaş Bileti'ni satın aldım ve aktif olarak oynuyorum.

Bu durumdan dolayı gerçekten çok üzgünüm ve ikinci bir şans rica ediyorum. Gelecekte daha dikkatli olacağım ve tüm kurallara eksiksiz uyacağım.

Zaman ayırdığınız ve gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim.

Mike Tank

Curator of the administration
Curator of the administration
Rejected

Wrong format, FL not allowed. Read carefully:

Top Bottom