Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

don makiii

Player
Player
1. Vaše ime IRL: marko
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosjek online po danu 6-7 sati
5. Vaš Discord: maki998900
6. Vaše ingame ime: Maki Gorgiev
7. Vas id: 68127

Dodatne informacije

1. Lider za The Families

2. Zašto želite biti Lider ove specifične
organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Prije svega, želim se okušati u ulozi lidera jer smatram da sam spreman preuzeti odgovornost i voditi organizaciju na kvalitetan način. Smatram da imam dovoljno zrelosti i discipline da doprinesem zajednici i ostavim pozitivan utisak kao vođa.

2.2 Više me privlači kriminalni (crime) roleplay nego državne organizacije, jer pruža više dinamike, akcije i kreativnosti. Upravo zbog toga želim postati lider The Families i doprinijeti zanimljivijem i kvalitetnijem RP-u unutar te organizacije.

2.3 Već imam iskustva u takvim organizacijama gdje sam aktivno pomagao članovima i učestvovao u organizaciji aktivnosti. Naučio sam kako funkcionira vođenje tima i svjestan sam da nije lako, ali uz trud, rad i dobru komunikaciju mogu se postići odlični rezultati.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Moj cilj bi bio podići roleplay na viši nivo uvođenjem jasnih pravila i standarda ponašanja unutar organizacije. Uveo bih određene kriterije za prijem novih članova, kao što su iskustvo, zrelost i poznavanje RP pravila. Također, fokusirao bih se na kvalitetne i realistične RP situacije, timski rad i disciplinu.

Svako nepoštovanje pravila bih sankcionisao bez izuzetaka, kako bi se održao red i ozbiljnost u organizaciji. Smatram da samo uz dobru organizaciju, komunikaciju i odgovornost možemo imati kvalitetan i zanimljiv roleplay.

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Senior Administrator
Odbijeno.
Imate već aktivnu Aplikaciju za lidera EMS-a

Status
Not open for further replies.
Top Bottom